LOADING

Type to search

Ajánlom Szépítkezem

Nyári ékszerkalauz – ezeket viseld idén nyáron *magyar* tervezőktől és tündöklő leszel

Share

Nyáron egy mutatós ékszer feldobja a ruhánkat. Bátran viseljünk ekkor is fülbevalót, nyakláncot, vagy éppen karkötőt, mert a lebarnult bőrünkön szuperül mutat egy decens ékszer. Most hoztunk néhány magyar tervezőt, akiktől ajánlunk egy-egy ékszert, vagy szettet, amivel te is feldobhatod a nyári estéken viselt ruhádat!

Angyalkövek

Az Angyalkövek ékszerszettje egy karkötőből és egy fülbevalóból áll, mindkettőben megtalálható a hegyikristály és a lótusz motívum, ami különlegessé varázsolja a szettet. A fülbevalón a most divatos selyemszálas bojt lóg, ami nagyon érdekessé teszi az arcodat ha viseled. Az ezüst szín és a fehér kő varázslatos együtt, bármelyik nyári ruhát feldobja ez a csodás szett, amin ha megcsillan a napfény biztos, hogy nem fogsz tudni máshová nézni. S ez nem csak egy divatos ékszer, hiszen tudjuk, hogy az ásványok rendkívül jótékony hatással bírnak. A hegyikristály a Halak, Ikrek, Mérleg, Rák csillagjegy köve. Az egyik legerősebb gyógyító ásvány, pajzsmirigy betegségek esetén, immun erősítéshez ajánlják viselését.

Dorivisy

A természet inspirálja Visy Dóra ékszerészt, aki a nyárra most a tengerpartok ihlette gyűrűkkel és fülbevalókkal lepte meg a vásárlóit. Az óceán által csiszolt üvegekből készített ékszerek nem csak nyaraláson viselhetőek, a finoman megmunkált ékszerek örök darabjai lehetnek szettjeinknek.

Ilyés Juli

Az ékszerész gyakori vendége a WAMP magyar dizájnervásárnak és bár a Facebook-on nem találtunk direkt nyári kollekciót, ezek a kék fülbevaló csodák nekünk a tengert juttatják az eszünkbe. Juli már az őszi darabokat tervezi, de a nyáron még összefuthatsz vele a kézműves vásárokon.

Nasha

Nasha, avagy Nagy Sarolta kiskora óta érdeklődik az ékszerkészítés iránt. Tervezett kollekciói egyszerre extravagánsak és különlegesek, nem lehet elmenni viselőjük mellett. Ékszereiben mindig megjelenik a háromszög valamilyen formában és sokszor nyúl az újrahasznosított anyagokhoz, mert fontos számára a környezetvédelem.

Ooh my deer

Június 21-én mutatta be új kollekcióját az Ooh my deer megálmodója. A finom ékszerekről ismert Sarkadi Fanni szívesen használ ezüstöt (fényes, és matt színekben is!) és aranyat is. Ugye milyen szépek az új darabok is? A lebarnult bőrön nagyon jól mutatnak az ezüst ékszerek, egy ilyen finom karkötő, vagy gyűrű bármelyik tengerparti ruhát feldobják.

Madmé

A Madmé név alatt egy testvérpáros bújik meg (Alíz és Dóri). A két ékszertervező nagyon jól bánik a bőrrel, ékszereik pedig biztos, hogy nem jönnek veled szembe sehol máshol. A pasztell színű és lila bőrből készült nyakláncnál mi nem is tudunk szebbet elképzelni idén nyárra.

Te milyen ékszert viselsz idén? 

Ezt is ajánljuk!

Magyar ékszertervezők, akiknek munkáit látnod kell!

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *