LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció

Mit ígérnek a csillagok júliusra? Ezekre a dolgokra kell felkészülnöd!

Share

Lehetőségek bőven lesznek, és szerelmek is kopogtatnak egyes csillagjegyek ajtaján…

Kos (Március 21 – Április 19)

A párkapcsolatban élők boldog hónap elé néznek. A kapcsolatuk szintet léphet, és boldogabbak lesznek, mint valaha. A Július a boldogságról és a közelségről fog szólni. A szinglik se aggódjanak, a hónapban betoppanhat a megfelelő személy, akivel megtalálják a boldogságot.

Bika (Április 20 – Május 21)

A Július fényt vett elrejtett dolgokra. Potyognak a csontvázak a szekrényből, úgyhogy készülj fel, hogy olyan híreket kaphatsz, amik nagyon felzaklatnak. Viszont a július a gyógyuláshoz és tovább lépéshez is jó energiákat biztosít.

Ikrek (Május 22 – Június 21)

Két dolog közt vacillálsz, legyen az két ember, vagy két lehetőség. Júliusban elég tisztán fogsz látni ahhoz, hogy végre meghozd a döntést. A választásod végül új irányt ad az életednek, ami érzelmi stabilitást fog biztosítani.

Rák (Június 22 – Július 22)

A Július új lehetőségekkel érkezik. Körültekintőnek kell lenned, mert az ajánlat részletei egyelőre nem tiszták. Komótosan, de a helyes irányba haladsz. Légy óvatos, de kitartó!

Oroszlán (Július 23 – Augustus 22)

Az elmúlt hónapokban úgy érezhetted, valami hiányzik. Júliusban azonban megérkezik a stabilitás és az érzelmi kiteljesedés. Visszaveheted az irányítást az életed felett. Már nem arra vársz, hogy  tálcán nyújtsák feléd, amit akarsz, hanem teljes gőzzel dolgozol a céljaidért, mint egy igazi Oroszlán.

Szűz (Augusztus 23 – Szeptember 23)

Két kézzel kapaszkodtál egy munkába vagy egy párkapcsolatba, mert úgy érezted, az életed múlik rajta. A Július ezt elveszi tőled, egy időre kihúzza a talajt a lábad alól, de ezzel hidd el, csak neked tesz majd jót. Nagyobb és jobb dolgok várnak.

Mérleg (Szeptember 24 – Október 22)

Hirtelen vége fog szakadni pár dolognak számodra Júliusban. Bár meg fog lepni a dolog, de rá fogsz jönni, hogy valahol mélyen, legbelül már számítottál rá. Adj helyet az újnak. Ne harcolj az ellen, ami elkerülhetetlen.

Skorpió (Október 23 – November 22)

Mostanában valaminek úgy lett vége, hogy úgy érezhetted, hátba szúrtak. Azt hitted, nem fogsz tudni túllépni rajta, de tévedsz. Júliusban tisztázódnak a dolgok, az értelmetlen értelmet nyer, és nagy sikereket fogsz elérni. A változások gyorsan történnek, készülj fel.

Nyilas (November 23 – December 21)

Mostanában kicsit lelassultak körülötted a dolgok. Meg kell hoznod egy fontos döntést, de még bizonytalan vagy, mert a szíved és a fejed nem értenek egyet. Júliusban remek lehetőséged lesz a döntésre, és ez végül hosszútávon is kihatással lesz az életedre. Hallgass a megérzéseidre.

Bak (December 22 – Január 20)

Remek az időzítés a szerelem és a kapcsolatok rendezésére. Az utóbbi időben keményen dolgoztál, Júliusban azonban kicsit lazíthatsz a gyeplőn. Felbukkan valaki a múltból, aki láthatóan megváltozott, így valószínűleg adni fogsz neki egy esélyt a magyarázkodásra.

Vízöntő (Január 21 – Február 18)

Nemrég csatát nyertél, de még védekező állásban vagy. Nem tudsz továbblépni, pedig már leengedheted a fegyvered. A konfliktus miatt elég pesszimistán látod a világot. Júliusban viszont újra sütni fog a nap, ami felébreszt, és helyreteszi a fejed.

Halak (Február 19 – Március 20)

Júliusban a közelmúltban kezdődött párkapcsolati dráma lezáródik, felszáradnak a könnyeid, és végre lesz lehetőséged összeszedni magad és továbblépni. Ne arra koncentrálj, hogy mi volt, hanem, hogy mi jön majd ezután!

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *