LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest Kipróbáltuk Szépítkezem

Bőrteszt és kozmetikum próba a Kiehl’s üzletében

Share

Az üzlet, amelyből nem tudsz másként távozni, csak, mint egy elégedett kisgyerek! Amikor a kozmetikumoknál már csak a kiszolgálás nyűgöz le jobban, akkor azt hiszem érdemes felvésnünk, hol is van ez a hely. Tapasztalataim a Kiehl’s üzletével…

A bolt maga nagyon letisztult; semmi felesleg girland, nincs émelyítő parfüm illat. Történelméhez hűen, patika tisztaság uralkodik a Kiehl’s-nél. Elképesztő mennyiségű terméktípus sorakozott katonásan a polcokon, amelytől rögvest kétségbeestem. Hogyan fogom tudni, hogy mit hova kenek? Vicces, ugye?

Az eladó rögtön mellettem termett és mielőtt bármit is mondtam volna, egy asztalhoz ültetett. Előttem fertőtlenítő, víz és törlőkendő, így arra gondoltam, akár műthetni is kezdhetnénk. De ez csupán nem volt más, mint az előkészület az ingyenes bőrtípus teszthez, amelyet bárki bármikor mindenféle kötöttség nélkül igénybe vehet. A legapróbb részletekig ki lettem faggatva az átlagos bőrápolási rutinomról: mit, mikor, hogyan és mennyit. Milyennek tartom a bőröm? Mit szeretnék elérni a bőrápolással?

Laikusként azonnal rávágtam, hogy vegyes bőrtípussal rendelkezem, amellyel szenvedek is néhanapján. Méregetett az eladó közelről is, távolról is, majd előkerültek a bőrindikátorok és másfél perc leforgása alatt kiderítette, hogy közöm sincs a kombinált bőrhöz; ez bizony normál típus, homlok enyhén zsíros. „Akkor kezdjük is el” – mondta kedvesen én meg lányos zavaromban azt sem tudtam, hogy hány darab köszönömöt rebegjek el neki.

Nagyjából tíz féle arcápoló termékminta került elém, majd belefogtunk a próbálgatásba. Textúrától, összetevőkig átbeszéltünk mindent, hogy végül tényleg azokat vihessem haza, amelyek személyre szabottan nekem tetszenek. A végső összeállításban kezembe adott egy listát arról az öt termékről, amelyet érdemes lenne használnom. (Mondanom sem kell számozva kaptam, hogy még véletlenül se rontsam el a sorrendet!)

A minta kérdésnél még megemlíteném, hogy nem a „hagyományos” termékmintákról van szó; egytől-egyig felér egy utazó kiszereléssel, de a 30 ml a Kielh’s-nél csupán csak próba, az utazó méret 75 ml-nél kezdődik… Erre a bőkezűségre igencsak kézenfekvő válaszuk van: A márka egyik legfontosabb célkitűzése, hogy a vásárlók ne ész nélkül vegyenek magukhoz mindenféle terméket pénzért, amelyekről aztán kiderül, hogy egyáltalán nem segített bőrproblémájukon. Inkább osztogatnak temérdek mennyiségű mintát, de így legalább mindenki elégedetten tud távozni a bőrének megfelelő ápoló készítményekkel. Csillagos ötös hozzáállás.

https://www.instagram.com/p/BhY5SWJAnqO/?taken-by=goodstuffmagazinbox

A bőrtípus teszt után sem szerettem volna még elhagyni az üzletet, holott már egy kis táskányi kozmetikum volt nálam. Szerencsémre még ekkor sem akartak elengedni, hiszen ekkor kaptam meg a nevemre kiállított törzsvásárló kártyát, amellyel megpecsételtem, hogy nem fogok elszakadni a márkától.

Ami még a profizmuson felül elismerést váltott ki belőlem, az a környezetvédelem aktív támogatása. Ugyanis a Kiehl’s üzletébe még a szemetünkkel is visszamehetünk! (Na persze, most senki ne gondolja, hogy mindenki banánhéjjal áll sorban a kozmetikumüzletben… )

Amint kiürül egy Kiehl’s flakon, érdemes betérni az üzletbe, mert minden egyes üres flakonért pecsét jár. És persze, minél több a pecséted, annál több ajándékhoz juthatsz.

Több hétnyi tesztelés után személyes kedvencemmé az Ultra Facial Oil-Free Cleanser, amely egy olajmentes habzó arctisztító. Itt visszautalnék a szépségtanácsadó által feltett kérdésre, miszerint mit szeretnék elérni a bőrápolással. Erre én azt feleltem, hogy szeretnék egy egységesebb, szebb bőrtextúrát. Nos, mit mondhatnék, meg is kaptam tőlük! Másodikként nőtt a szívemhez a Körömvirágos arctonik, amely egyike a „Vásárlók kedvence” listának is. Nem véletlenül.

 

Míg az egész procedúra csupán egy próbának és kikapcsolódásnak indult, elmondhatom, hogy egyfajta márkahűség van kialakulóban. Aki eddig csak tervezgette, hogy ellátogat a Kielh’s valamelyik üzletébe, azt gondolom, semmi esetre se habozzon ezzel, kezdje el mindenki minél hamarabb a személyre szabott bőrápolást!

 

Hol találod meg a Kiehl’s üzleteket? Budapesten már két helyen is!

1062 Budapest, Váci út 1.-3. és 1117 Budapest, Október huszonharmadika utca 8-10.

Kövesd a márkát Facebookon és Instagramon is!

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *