LOADING

Type to search

Mozizom

A 10 legjobb táncos film, amit látnod kell!

Share

Ha szereted a zenét, ha szereted a vidám filmeket és elkápráztatnak a táncosok, akkor ez a te listád!

Dirty Dancing

Létezik bárki, aki nem ismeri ezt a klasszikus filmet? Ugye nem… Itt rögtön le is írjuk, ami a többi filmre is nagyjából jellemző. Mire a film végére megtanulnak együtt táncolni, szerelmesek is lesznek egymásba… Így megy ez.

Step Up

A film, ahol Channing Tatuum és Jenna szerelembe esett, igazából is. Láttunk már filmeket tánciskolás szerelmekről, és ez sem más. A fiú csóró, a lány kifinomult. Mégis összetartoznak.

 

Step Up 2

Ha már az elsőt megnézted, nézd meg a másodikat is! A szerep ezúttal fordított: a lány jön az utcáról és a fiú jár az iskolába. Mi szeretjük, mert a főszereplők nagyon klasszak!

https://www.youtube.com/watch?v=WaUqvsHY8ag

Magic Mike 

Jó, oké – nincs több Channing Tatuum film, de ha egyszer olyan szíííp… És Matthew McConaughey is elég sokat enged láttatni magából.

Footlosoe- Gumiláb

De nem a remake, hanem az eredeti, az isteni Kevin Bacon-nel, aki felforgatja a kisváros életét, és persze a végére megszerzi a lányt.

https://youtu.be/6nSXtZPKms4

Hölgyválasz

Richard Gere nélkül nálunk nem készül lista. (Többnyire.) Tüneményes történet a kiégett üzletemberről, aki egy poros tánciskolában talál újra magára. Sokak szerint csöpögős, de hé! Néha az is kell!

Flashdance

Valahol ott tört össze a gyerekkorunk, amikor kiderült, hogy a filmben szereplő Jennifer Beals a táncjelenetek nagy részében nem is táncol… De az amerikai álomról szóló filmet szeretjük, még akkor is, ha mostani fejjel kicsit talán már lassú…

https://youtu.be/PXQeVqLMr9Q

Grease – Pomádé

John Travolta.

Kötelező táncok 

Mielőtt Buzz Luhrmann elkészítette volna a Rómeó és Júliát, és a Moulain Rouge-t, hazájában, Ausztráliában már igazi sztár volt, ennek a filmnek köszönhetően. Kicsit furcsa, nagyon vicces, és természetesen tele van szerelemmel!

Mamma Mia

A film, aminek második részét már nagyon várjuk, telis-tele van poénokkal és revü jelenetekkel. Ha még nem láttad nézd meg! Azonnal egy görög szigeten érzed majd magad te is!

Cipőket lerúgni! Indulhat a tánc!

 

Nézd meg ezt is:

7 film, amin mindig sírunk, akárhányszor is látjuk (nyugi, te is fogsz!)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *