LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

A legjobb kapcsolatod azzal a lánnyal lesz, aki fél szeretni…

Share

Ne gondold azt, hogy nem bontja le a falait. És azt sem, hogy hideg, és nincs szíve. Mert van. Nagyon is.

Nagyon lassan akar majd haladni. Nem ugrál kapcsolatról kapcsolatra.

Komoly kapcsolatra vágyik, valamire, ami tartós és értékes, és nem csak pillanatnyi. Nem fogja a szerelmeteket világgá kürtölni az interneten. Megtartja magának addig, amíg nem teljesen biztos, hogy ami kettőtök közt van, az igazi.

Teret és szabadságot fog hagyni neked, mert neki is szüksége van rá.

Aki fél szeretni, az nem erőlteti meg magát, hogy párt találjon. Más dolgokba fekteti az idejét és az érzelmeit, ami leköti őt. Úgyhogy amikor megtalálja a megfelelő személyt, nem őt helyezi az első helyre az életében.

Az az igazság, hogy megvan a saját élete, a saját dolgai, aminek semmi köze ahhoz, hogy épp kapcsolatban él e vagy sem. Az élete, amit ő maga épített fel, és büszke rá. Az élete, ami sok ember csodál, de nem sokan tudnák tartani vele a lépést.

Nem tudja, hogy legyen valaki barátnője. Sokunknak szükségünk van címkékre, hogy biztosnak érezzük a dolgot, de ő nem ilyen. Neki jó az, ha van mellette valaki, akiben megbízhat, bárhogy is nevezik egymást.

Neki nem kell címke ahhoz, hogy hűséges legyen.

A lány, aki fél szeretni általában kíméletlenül őszinte. Tudja jól, milyen az, ha valaki hazudik és félrevezet.

Soha nem játszana mások érzelmeivel, mikor a sajátjaiban sem biztos. Pontosan meg fogja mondani, hogy mit gondol és mit érez, akkor is, ha ez az elején számodra kissé szokatlan lehet. A lány, aki fél, hogy megbántják, sosem fog megbántani másokat.

Jobban fog szeretni, mint bárki, akivel eddig találkoztál. Mikor elértek arra a pontra, hogy rád bízza a szívét, az összes fal le fog omlani körülötte.

Ha te leszel az, aki ezt eléri, akkor nagyon fog szeretni, és meg fogja változtatni azt is, ahogyan magadat szereted.

Mert a lányok, akik félnek szeretni, csak azért ilyenek, mert még nem találták meg a megfelelő személyt. De nekik van a legnagyobb szívük, és igazán megérdemlik a boldogságot.

 

 

Olvasd el ezt is:

6 dolog, amit a férfiak *titokban* megfigyelnek a nőkön

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *