LOADING

Type to search

Ajánlom Eszem-iszom Utazom

A hely, amit *ne hagyj ki*, ha a Balatonnál jársz!

Share

El tudsz képzelni egy aprócska üzletet, ahol tényleg *minden* a levenduláról szól? Bemutatkozik a Lavender Shop!

A levendula és Tihany kéz a kézben jár egymással, hiszen ezek a gyöngyörű lila virágok már száz éve illatoznak a félszigeten. A város szívében találjuk a Lavender Shopot, ami a levendula rajongóknak egy igazi mennyország!

A fiatalos csapat célja a hazai kézművesipar és az egészséges, környezetbarát életmód népszerűsítése.

Hiszünk abban, hogy helyben is lehet jót teremteni, és fontosnak tartjuk, hogy környezetünk szépségét az eljövendő generáció is megcsodálhassa. Éppen ezért igyekszünk termékeinket a környékről beszerezni, hogy ezzel is védjük környezetünket, csökkentsük ökológiai lábnyomunkat.

Ráadásul nemsokára elkészül a tihanyi levendulaolaj-lepárló is, amelyet ők maguk fognak üzemeltetni! Hovatovább ősztől saját gyártású natúrkozmetikumokkal is előrukkolnak… Érdemes követni a Facebook oldalt, hiszen a nyár folyamán a webshop is megújításra és frissítésre kerül!

Ruhadarabokon keresztül, faliórán át, egészen a konyhai kiegészítőkig minden levendulás csodát megtalálunk. És ha már a gasztronómiánál járunk, nem érdemes kifelejteni a levendulás kávét, amely egy igazi ínyencség! Ráadásul a Nespresso-s kávégépekkel kompatibilis formában kapható.

Brazíliából érkező bourbon fajtájú kávéból készül, amelyre egy speciális pörkölési profilt hoztak létre (a gyártást egyébként a győri Kapucziner Kávémanufaktúra végzi). A pörkölés közben a Tihanyból kapott élelmiszer tisztaságú olajjal permetezik le a kávébabot, akkor szívja magába azt a mennyei esszenciát, amely a végső formájában is érezhető.

Látogass el Te is a Lavender Shopba, és gyűjtsd be magadnak a legszebb kincseket!

8237 Tihany, Batthyány utca

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *