LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ez a 10 dolog meg fog változni, ha az *igazival* leszel együtt…

Share

Apró dolgok, de nagy a különbség. Amikor végre egy igazi társra lelsz, meglátod majd, hogy ezeket a dolgokat máshogy fogja csinálni, mint az exeid.

Az Igazi jelen lesz. Téged fog nézni a vacsoraasztalnál, és nem a telefonját. Be fog vonni a beszélgetésbe, mikor a barátaival vagytok. Ő ott lesz neked, és sosem fogja hagyni, hogy egyedül érezd magad.

Az Igazi mindig bátorítani fog. Nem fogja azt akarni, hogy fesd be a hajad vagy öltözz máshogy, mert úgy szeret, ahogy vagy. De ha észreveszi, hogy el akarsz érni valamit, biztos lehetsz benne, hogy Ő lesz a legnagyobb támogatód és motivációd.

Az Igazival több lesz az intimitás. Nem az szex lesz a kizárólagos alkalom, mikor érintkeztek. Fogni fogja a kezed a kocsiban. Lusta vasárnapokon engedni fogja, hogy az ölébe hajtsd a fejed. Folyamatosan rajtad lesz a keze, nem csak akkor, ha akar valamit.

Az Igazi helyet fog neked teremteni az életében. Meg fog hívni ünnepi bulikra és vacsorázni a szüleivel. El fogja magyarázni a régi, közös poénokat a haverjaival, hogy ne csak ülj ott összezavarva. Biztosra fog menni, hogy ahová megy, Te is meg vagy hívva. Az életének állandó részévé fog tenni.

Az Igazi biztonságot és kényelmet fog adni neked. Mindent elmondhatsz neki, mert oda fog figyelni rád és nem fog ítélkezni. Az a legfőbb célja, hogy biztonságban érezd magad mellette. Nem akarja, hogy aggódj, ha vele vagy, védelmezni akar.

Az Igazi saját maga elé fogja helyezni a kapcsolatotokat. Mikor hazaér, meg fogja kérdezni, hogy milyen napod volt, mielőtt panaszkodni kezdene a sajátjáról. Olyan döntéseket fog hozni, ami mindkettőtöknek kedvező, nem csak neki. Ő lesz a legjobb pasid, akkor is, ha neki ez épp kényelmetlenséggel jár.

Az Igazi megpróbál majd a fejeddel gondolkodni. Nem fog felrobbanni, mikor valami problémád van a kapcsolatotokkal. Nem fog védekező állásba ugrani, hogy úgy érezd, az érzéseid rosszak. Megpróbál majd a gondolkodni. Mindent megtesz, hogy megértsen.

Az Igazi enyhíteni fog a fájdalmaidon. Nem tud megvédeni mindentől, de mindent megpróbál majd, hogy felvidítson, ha rosszkedvű vagy. Viccekkel és bíztatással vár majd haza, és amikor nem tud semmit mondani, amitől neked jobb lenne, akkor is ott lesz melletted.

Az Igazi meg fogja változtatni, hogy hogyan látod magad. Nem kényszeríthet, hogy szeresd magad, de mindenével azon lesz, hogy lásd, mennyit érsz. Naponta bókolni fog. Abszolút tisztelettel fog kezelni. Azt a szerelmet fogja adni, amire sosem érezted magad érdemesnek, pedig neked mindig is ez járt.

Az Igazi mellett úgy fogod érezni, hogy ott vagy, ahol lenned kell. El fogja oszlatni az örök szerelem iránt érzett kételyeid. Meg fog győzni róla, hogy vannak kapcsolatok, amik tényleg örökké tartanak – és hogy a tiétek is pontosan ilyen.

Tudjuk, hogy tökéletes társ nem létezik, és nekünk is folyamatosan változnunk kell, de mindig vigyázz magadra. Ne menj bele mérgező és bántó kapcsolatba csak azért, hogy ne legyél egyedül! És igenis tudd, hogy lehetnek elvárásaid…

 

Olvasd el ezt is:

6 romantikus hülyeség, amivel le kell számolnod!

Tags:

You Might also Like

2 hozzászólás

 1. Niki 2018-09-03

  Ez tényleg így van!
  (bár nem mindig van rajtam a keze 🙂 de ez nem is baj. a többi stimmel!)

  Válasz
 2. Annamari 2019-03-03

  Totál igaz 😍

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *