LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ez az Igazinak szól, aki mégsem volt az Igazi…

Share

Mese a férfiról, aki nem akart elköteleződni… 

Azt mondják, annak a férfinak, aki nem kész elköteleződni, hiába nyújtasz bármit ezüst tálcán, akkor sem fogja megtenni.

Azt is mondják, hogy ha igazán sokat jelentesz egy férfinak, mindent meg fog tenni, hogy ne veszítsen el, mert az az igazi kihívás – nem megszerezni valakit, hanem megtartani.

Én próbáltam megtalálni az arany középutat, úgyhogy hagytam neked időt, de közben végig többet akartam.

Jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, voltak bensőséges beszélgetéseink, és nagyon erős volt köztünk a kapocs.

Néha úgy éreztem, inkább barátok vagyunk, mint szeretők, de ez jó dolog, nem? Bárhogy is legyen, én azt akartam, hogy működjön a dolog. Belefáradtam az elbukott kapcsolatokba, a semmit nem jelentő kalandokba, belefáradtam a magányba. Egyszerűen csak elfáradtam, és te adtál valamit, amiért megérte harcolni.

Harcoltam érted, értünk, aztán rájöttem, hogyha tovább harcolok, magammal vívok csatát. Egy hang azt mondta a fejemben, hogy ez nem az, amit akarok, ennek nem így kéne lennie, nem vagyok boldog.

Mikor hátráltam egy lépést, azt vettem észre, hogy egyedül harcolok, mert te csak próbálkozol.

“Csak” próbálkozol, és nem “csinálod”.

Hirtelen úgy éreztem, te is azok közé az emberek közé tartozol, akik újra és újra csalódást okoznak nekem.

Nem volt más választásom: tovább kellett lépnem.

Még visszanéztem, de már nem éreztem többet nosztalgiánál.

Ez az érdekes a kapcsolatokban. Azt hiszed, akarsz valamit egy bizonyos személytől, aztán rájössz, hogy teljesen másra van szükséged.

Megérted, hogy nem akarsz mást, csak hogy kicsit jobban szeressenek, kicsit jobban megértsenek, és néha ezt a két dolgot nem tudod kordában tartani.

Nem volt könnyű túllépnem rajtad, de megtanultam, hogy jobb, ha a saját szívedet töröd össze és megmented magad a teljes széthullástól.

Köszönöm, hogy megmutattad a határokat, amiket nem kéne átlépnünk egy párkapcsolatban, és hogy ezek a határok mennyire el tudnak mosódni, mikor szerelemről van szó. Köszönöm, hogy egy lépéssel közelebb léptettél az Igazihoz.

 

Olvasd el ezt is:

 

Szerelembe esni az igazival, valahogy *ilyen* érzés…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *