LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

7 jel, hogy vonzódnak hozzád az emberek (még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában)!

Share

Mindenki életében vannak olyan időszakok, amikor úgy érzi, hogy az önbizalma annak a bizonyos zöld állatkának a feneke alatt van. (Bocs.) Na, ilyenkor kell felemelni a fejet és körülnézni picit!

Ugyanis azért, mert nem érzed jól magad a bőrödben, bizony sokan vannak akik kedvelnek, sőt! Kifejezetten rajonganak érted. Íme néhány dolog, amire te is felfigyelhet(nél)sz.

1. Észreveszik, ha megérkezel.

© bfi

Lehet, hogy nem illik észrevenni, ha észrevesznek, de azért magadban jó, ha tudod, hogy nem vagy láthatatlan, sőt! Ha belépsz egy szobába és az emberek felkapják a fejüket, akkor biztos, hogy fontos vagy számukra!

2. Szeretsz mosolyogni

© Touchstone Pictures

Talán nem tudod magadról, de az emberek kedvelik a társaságodat, hiszen minden nehézség és rosszkedv ellenére tudsz velük örülni. Aki sokat mosolyog pozitív ember, és ki ne szeretne a társaságában lenni?

3. Bizonyos dolgokat nem szeretsz magadon, és ezt mások nem értik…

© foxmovies

Amikor arról beszélsz, hogy szerinted túl “ilyen” vagy “olyan” vagy a környezeted furcsán néz rád… Miről beszélsz? Úgy vagy jó, ahogy vagy! Ne sajnálkozz azért, aki vagy!

4. Van benned “valami”

© HBO

Tudod, az a bizonyos valami… Amitől más vagy. Amitől Te vagy Te. Vonzerő, sárm, nevezd, ahogy akarod. Aki mer kilógni a sorból mindig vonzó!

5. Van néhány rajongód

© mgm

És most nem a szüleidre gondolunk… Hanem azokra, akikekkel talán nem is vagy minden nap kapcsolatban, de ha felhívod őket, akkor bizony örülnek neked, válaszolnak az üzeneteidre és mosolyognak rád… Mert kedvelnek!

6. Gyorsan elunod magad

© paramount

Egy vibráló személyiség nem tud egy helyben maradni sokáig, és a monoton dolgok (unalmas megbeszélés, betegség, ami ágyhoz köt) idegesítik. Bár egyedül lenni szeretsz, de ha rád kényszerítenek valamit, akkor gyorsan szabadulni akarsz.

7. Nem bírod a hazugságot

© waltdisneystudios

Mert őszinte vagy. És se a kommunikációban se az érzelmekben nem bírod, ha valaki lódít. Ez pedig ritka és nagyon vonzó tulajdonság! Ne változtass rajta!

 

Olvasd el ezt is:

13 gyors emlékeztető, ha éppen nem érzed magad szépnek!

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *