LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Mit szeretne a partnered az ágyban? (Legalábbis a szeretetnyelve alapján…)

Share

Gary Chapman szerint öt féle szeretetnyelv van, és ha ezeket ismered, sokkal könnyebben tudsz kommunikálni a társaddal. És azt sem árt tudni, hogy a tiéd melyik.

Ha a két ember szeretetnyelve nem ugyanaz, egyáltalán nem probléma. Az viszont annál inkább, ha te nem tudod a sajátod, és a szerelmed nem tudja a tiéd. Bár időről időre megállunk és gondolkodunk a kapcsolatunkról, mi most mutatunk egy másik oldalt is.

Bővebben itt írtunk a szeretetnyelvekről, érdemes átfutni:

Te tudod, hogy melyik a “szerelem nyelved” az ÖTBŐL?

Testi érintés

Valószínűleg a legegyszerűbb szeretetnyelv, ezek az emberek a legjobban a fizikai kontaktuson keresztül értik meg és kívánják a szeretetet. Vedd ezt figyelembe, mikor együtt vagy a partnereddel, és gondolod át, hány helyen tudod cirógatni a bőrét. Szánj időt a simogatásra, az érintésre, nem fogod megbánni!

Cselekvés

Ha a szeretetnyelve a cselekvés, akkor mindent, amit teszel érte, a szerelmed kifejezésének tekinti. Persze, magát az együttlétet is lehet cselekvésnek tekinteni, de ki ne unna rá a misszionárius pózra egy idő után? Az ilyen partner éhezik rá, hogy kényeztesd, hogy úgy legyél vele együtt, mint soha azelőtt. Kezdj egy masszázzsal, vagy hosszú előjátékkal, mielőtt igazán a tárgyra térnétek.

Ajándékozás

Azok a partnerek, akiknek az ajándékozás a szeretetnyelvük gyakran teszik egyenlővé a pénzt és az anyagi dolgokat a szerelemmel. A hálószobában ez sokféleképpen végrehajtható. Gondolkodj el azon, hogy veszel valamilyen szexi fehérneműt, könyvet vagy videót (amiből tanulhattok is, ha érted mire gondolok), vagy fektess be pár játékba.

Elismerő szavak

Az, aki az elismerő szavak nyelvét beszéli, nagyon szereti, ha az ágyban is kap pozitív visszajelzést, és büszke, mikor emlékezteted, mennyire jó. Az ilyen partner azt szeretné hallani, hogy jól csinálja, amit csinál, hogy megfelelően elégít ki. Ne fogd vissza magad, ne fojtsd el a hangokat, nyögéseket, mert azok csak még jobban felizgatják.

Minőségi idő

Ők nem csak azt akarják, hogy fizikailag légy jelen, hanem hogy tedd oda magad érzelmileg is. Próbálj meg 100%-ban jelen lenni a hálószobában: Tartsd a szemkontaktust, ne beszélj arról, milyen napod volt, vagy, hogy mennyire ennél egy jó szendvicset. Nem akarják majd, hogy az éjszaka véget érjen, így húzd el az együtt létet, amennyire csak tudod, használd ki az időt. És ami a legfontosabb: velük a szex nem ér véget az orgazmus után. Bújjatok össze, simogasd, cirógasd a haját, így Ő is tudni fogja, mennyire szereted.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *