LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ez fog történni *pontosan* amikor újra beleszeretsz valakibe…

Share

Mert a félelem bennünk van, még akkor is, ha valami csodálatos dolog vár ránk.

Mindig ugyanazon az elcsépelt módon kezdődik – a semmiből bukkan fel. Mert te nem kerested. Komolyan! Tényleg nem!

Határozottan kijelentetted, hogy végeztél. Elfogadtad, hogy te vagy az elnöke a #foreveralone klubnak folyamatos szingli tagként. Színpadias? Hogyne. De megbékéltél vele. Tudtad, hogy lehetne sokkal rosszabb.

Ez történik akkor, mikor valaki ripityára töri a szívünket. Soha többé nem akarjuk átélni, akkor sem, ha a szakítást megelőző szerelem csodálatos. Mert az nem számít. Most nem.

Megígéred magadnak, hogy a kőfalakat nem fogja újra lerombolni senki. De az univerzum útjai kifürkészhetetlenek, vicces módon csinál belőlünk hülyét, újra és újra. Emlékszel? Emlékszel mennyire biztos voltál a dologban?

Most pedig egy lenyűgöző emberre nézel, és próbálod nem beismerni, hogy konkrétan mennyire is tartod lenyűgözőnek, mert ezt nem teheted. Megígérted magadnak.

Nem fogsz újra beleesni. Nem fogsz újra teret hagyni a fájdalomnak.

Úgyhogy próbálsz lassan haladni. Az utolsó pillanatig tagadsz mindent. Nem vagy hajlandó beismerni, mennyire akarod a másikat.

Van, hogy nincs beleszólásunk. Van, hogy az élet az utadba áll, elsodor, bedob a mély vízbe, hogy tanulj meg úszni. A könnyű utat akartad, de nem ez történik, mikor két szív egymásra talál. Nem tudsz küzdeni egy olyan lehengerlő dolog ellen, mint a szerelem. De megpróbálhatod.

Próbálkozhatsz.

Aztán idővel úgy döntesz, leengeded a pajzsod. Talán ezúttal nem fog annyira fájni. De hé, akkor is, ha fog, belesétálsz az ismeretlenbe. Hiszen nem vagy kőből. Égsz és tele vagy szenvedéllyel. Hagyd, hogy megtörténjen.

Nézd meg, hova eljuthatsz.

Ígérem, túl fogod élni. A végkimeneteltől függetlenül.

 

Olvasd el ezt is:

Biztos, hogy újra fogsz szeretni!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *