LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Ne szégyelld, hogy te vagy az, aki *jobban* szeret

Share

Tudom, hogy sokszor bánod, és sokan bántottak is már emiatt. De ilyen vagy, és ez varázslatos.

Valószínűleg úgy gondolod, hogy a sebezhetőséged, az érzékenységed és az, hogy gyorsan megbocsátasz másoknak gyengévé tesz.

Pedig nem. Az egyetlen dolog, ami gyengévé tesz az az, hogy félsz, elveszíted a megfelelő embereket.

De ez valójában nem történik meg, mert ha valaki úgy dönt, hogy elmegy, akkor nem Ő volt számodra a megfelelő ember. Úgyhogy ne félj.

Hivatalosan is elfogadott, hogy mindig te legyél az, aki jobban szereti a másikat.

A szereteted megmutatkozik a kis dolgokban.

Mikor a másik megmutatja a kedvenc dalát, nem csupán felcsapod a lejátszási listádra, hanem többször meghallgatod, belemélyedsz a szövegbe, és próbálod kitalálni, vajon miért az a kedvence. Minden alkalommal, mikor meghallod az első pár sort a dalból, automatikusan rá fogsz gondolni. Azt fogod hallgatni, mikor hiányzik. Le fogod neki játszani, mikor együtt ültök az autóban.

A szereteted megmutatkozik a pillanat hevében.

Meg fogjátok bántani egymást, és mindig te leszel az, aki próbál a dolgok mögé látni. Min megy keresztül a másik? Miért mondta ezt? Hogyan segíthetek? Amikor beléd mar, akkor is arra fogsz gondolni, hogy honnan ered a fájdalma. Meg akarod majd védeni mindentől.

Nem vagy gyenge, vagy naiv. Abban különbözöl másoktól, hogy tudod a különbséget pénz és szerelem között.  Minél többet költesz, annál több van. Minél többet költesz, annál többet örökítesz a következő generációra. Minél többet költesz, annál gazdagabb leszel.

Ezért van az, hogy nem számít, mennyi fájdalmon és összetört szíven kell átesned, mindig te leszel az, aki jobban szeret.

Mert mindig fel fogsz állni, és tovább fogod vinni a szereteted.

És ez az egyetlen módja annak, hogy az lehess, aki mindig jobban szeret.

 

Olvasd el ezt is:

A legjobb kapcsolatod azzal a lánnyal lesz, aki fél szeretni…

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *