LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Válassz egy tollat, és megmutatjuk mi a szíved vágya! (Tényleg.)

Share

Ugyanis a választásod azon alapul, hogy KI vagy, ez pedig sokat elárul arról, hogy mire vágysz!

Nézzük, hogy melyik toll, mit mesél:

#1 Változatos

A te választásod azt mutatja, hogy vágysz “némi” újdonságra az életedben. Vagy a munkád, vagy a párkapcsolatod, vagy mindkettő, de már eléggé untat. Változásra van szükséged.

#2 Összpontosító

Kicsit sok volt a káosz mostanában az életedben. Szükséged lenne arra, hogy rendezd magad körül a dolgokat, hogy fókuszálj végre arra, amit igazán szeretnél kezdeni az életeddel. Figyelj, a válasz előtted van!

#3 Családias

Te egy igazán melegszívű ember vagy, akinek a mozgatórugója a szeretet. Lehet, hogy mostanában nem érezted a szereteted, amire szükséged van? Tölts időt a szeretteiddel, mert erre lenne hatalmas igényed.

#4 Színes

Elfáradtál a téged körülvevő dolgokban, és talán az emberekben is. Túl sokan szívják az energiádat, és emiatt a te színeid is kicsit megfakultak. Szükséged lenne néhány pozitív(abb) emberre az életedben!

#5 Erős

Motivációra van szükséged, hogy meglépj egy fontos dolgot az életedben. A választásod azt mutatja, hogy az erőd és az ambíciód megvan, már csak az a bizonyos lépés hiányzik. Vágj bele!

#6 Egyszerű

Hát ha valakinek, akkor neked nagyon eleged van a manipulatív, bonyolult és hazug emberekből. Szeretnél végre tisztán látni, hogy kivel, hányadán állsz. Ezt bármikor megteheted, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel! Hajrá!

#7 Stabil

Elképzelhető, hogy most építed ki azt a bázist, amire az életed építheted fel, így jó lenne, ha picit lenne időd magaddal foglalkozni, hiszen a stabilitás első sorban onnan jön!

#8 Csillogó

Picit belefásultál a hétköznapokba, és szükséged lenne egy kis izgalomra. Nem kell azonnal jegyet venned Miamiba, de egy hajnalig tartó buli, vagy valami őrültség igen csak jót tenne, nem igaz?

 

Forrás

Nézd meg ezt is:

Elmúltam 40, és ez a tíz dolog, már egyáltalán nem érdekel…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *