LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Herbarting feszesítő arcszérum, a 40 fölötti nők megmentője… (?)

Share

Főszerkesztőnk, Hidasi Judit tesztje egy magyar termékről, amiről mindenki ódákat zengett. Megnéztük megfelel-e az elvárásoknak.

Talán kezdjük azzal, hogy mit jelent maga a cég. Nekem. Mivel idestova húsz éve használok, tesztelek és véleményezek kozmetikumokat láttam már nagyon ígéretes, millió forintokkal megtolt “kézműves” termékeket gyártó cégeket, akik bérbe dolgoztattak, fogalmuk nem volt arról, hogy valójában mi van az adott krémben, viszont “gazdaganyu” kitalálta, hogy bizony ő akar lenni az új “Mannaszappansikersztori”, vagy csak egyszerűen unatkozott.

Ezek a cégek többnyire nem sikeresek. Hogy miért, arra csak az elmúlt években, és főleg a Goodstuff tevékenysége kapcsán jöttem rá: a kozmetikum gyártásához nem csak szaktudás, de bizony szív is kell.

Nem sokban különbözik ez a főzéstől: hiába van meg a legszuperebb, legegészségesebb alapanyag, ha nem szereted csinálni, ha nem lesz az összetevők közt a szeretet és az alázat, akkor nem lesz jó az étel.

Szépen lassan belátom, hogy ez a kozmetikumok gyártásánál sincs másként.

Tisztában lehetsz a szakmai újdonságokkal, megveheted a legdrágább hatóanyagokat, készíthetsz fantasztikus csomagolást, ha nem alázattal és szeretettel csinálod, akkor megette a fene az egészet. Hiszen gondolj bele! Amit ezek a gyártók készítenek, az a TE problémádra készül orvosságként, a TE vagy a családod bőrével, a legnagyobb érzékszervével érintkezik. Ha valaki hányavetien, nemtörődöm módon készíti el ezeket a termékeket, szinte kizárt dolognak tartom, hogy működjön.

Persze ebben nem muszáj hinni – és máris rátérek a termékre, ígérem. Tényleg.

Még annyit szeretnék hozzátenni, hogy Vida Zsófi, aki a Herbarting kozmetikumok mögött “áll” szinte a kezdetek óta ismerősöm. Már-már barátom is, hiszen összefutottunk már Pici Piacon, minden alkalommal, amikor a Goodstuff Boxban (legutóbb a kávésban) találkoztok a termékeivel hosszan beszélgetünk a szakmáról, és minden másról is.

Szinte az elejétől követem alázatos munkáját, szakmai hozzáértését és azt, hogy mindezt milyen alázattal szeretettel és kedvességgel (!) műveli, sikeren, kudarcon, csalódáson és szakmai mérföldkőn keresztül.

Első interjúnk Zsófival itt olvasható:

„Két babakrém között próbálom kifejleszteni a minimális alvás melletti életben maradás receptjét…”

A Regeneráló Arcszérum pedig egy újabb mérföldkő a Herbarting útján, méghozzá nagyon fontos.

Kiszerelésében (cseppentő) és textúrájában is újat hoz, nem “intézi el” az arcszérumot olajokkal és egy csinos matricával. Ebben a termékben kérem munka és szaktudás van – és ezért működik is.

Számomra az összetevők listáján is volt újdonság, soha nem használtam még olyat, amiben búzavirág kivonat van, vagy bio zabselyem.

Bővebben ITT olvashatod el, hogy mi van benne!

Használata:

Mondanám a retro-klasszikust, hogy “Igény szerint!” és ez ebben az esetben helytálló is lenne, hiszen mindenki saját maga érzi, hogy mikor szorul egy kis tunningra. A saját példámat tudom hozni, ami a következő volt.

Negyvenkettő vagyok, viszonylag kevés a ráncom, azzal nincs problémám, viszont a vízhiány, a stressz, a fáradtság azonnal fakóvá teszi a bőröm. Felületi száraz lesz, viszont reggelre zsíros, rugalmatlan, fénytelen. Szerencsés vagyok, mert nagyjából három perc alatt beszív minden hatóanyagot a bőröm, és az eredmény elég hamar meg is látszik. Kezdetben úgy voltam vele, hogy reggel felrakom, utána pedig hagyom, had dolgozzon.

Ezt tartottam végig. Reggel használtam, de bizony, ha nehéz volt a nap, még délután is nyúltam utána, mert az eredményt tényleg percek alatt hozta.

Amiben eltér más feszesítő szérumoktól az az összetevők listája (minden, ami természetes!), és az eredmény.

Tényleg azt gondolom, hogy ez az arcszérum, ami minden nő fürdőszobájában helyet kell kapjon.

Nekem bevált, rendelem a következőt!

 

Az arclemosót is nagyon szerettem:

Herbarting arclemosó – Ezúttal nem a babáknak, hanem a mamáknak!

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *