LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció

7 idézet Jennifer Lopeztől, amin érdemes elgondolkodni…

Share

Gyermekeit egyedül nevelő anya, színésznő, énekesnő, üzletasszony. Van mit tanulni tőle!

“A kétség gyilkos. Tudnod kell, hogy ki vagy és miért akarsz harcolni!”

“Még mindig gondolok arra, hogy férjhez menjek és leéljem az életem valaki mellett, együtt öregedve meg. Ez az egyik álmom, akár a Szerelmünk lapjai című filmben.”

Ha egy férfi egyetlen dolgot jól csinál, akkor rögtön zseninek nevezik. Egy nőnek valami világmegváltót kell tennie újra és újra és újra és még akkor is sokszor a legfontosabb kérdés, amit nekiszegeznek, a szerelmi életével kapcsolatos. Jó móka bebizonyítani az ilyeneknek, hogy tévednek!

“Mindig csodálkozással figyelem, ahogy egy férfi késhet akármennyit, lehet agresszív a tömeggel, a rajongóival és ez totál elfogadott. Miközben, ha én kések negyed órát, akkor rögtön lehordanak. Ráadásul, mintha nekünk, nőknek nem lehetne saját véleményünk, vagy elkötelezettek valami iránt, mert akkor rögtön azt kapjuk meg, milyen komplikáltak vagyunk. Szóval azért vagyok bonyolult nő, mert van, ami fontos nekem?”

“Gyakran gondolok arra a napra a stúdióban, Long Islanden, mennyire bizonytalan voltam a saját tehetségemet illetően. Soha nem hittem saját magamban eléggé. És pontosan ezért, senki más sem hitt bennem. Ahogy te mutatod magad, úgy fog a világ is reagálni rád.”

“Az ember egyre inkább rájön, hogy mire van szüksége és mire nincs. És megtanulja, hogy a boldogságot nem lehet dekára merni.”

http://goodstuff.hu/2017/01/31/5-negyven-feletti-diva-akiknek-a-kor-valoban-csak-szamjegy/

 

 

 

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *