LOADING

Type to search

Élem Ez+az

11 dolog, amit tudnod kell, ha egy Oroszlán jegyűvel randizol!

Share

Vagy épp most készülsz rá…

1. Imádja a figyelmet, és a szeretetet. Ha versenyeznie kell valakivel akkor faképnél hagy. Eszedbe se jusson féltékennyé tenni!

2. Mind a munkában, mind a kapcsolatokban vezetők. Ha ezt nem tudod elviselni, akkor ne is próbálkozz az Oroszlánnal.

3. Általában eléggé ambiciózus, így ha érdekel a munkája és támogatni is tudod az álmait könnyen elnyerheted a szívét. Mutasd meg neki, hogy soha nem fogod vissza, és imádni fog érte.

4. Mind minden tűzjegy, időnként túldrámázza a dolgokat. Nem kell mindig komolyan venni.

5. Ha viszont tudod kezelni a drámát észre fogja venni, és értékeli. Szóba ugyan nem hozza, de tudni fogja. És hálás lesz érte…

6. Folyamatosan megpróbál majd levenni a lábadról. Amennyire szereti, ha imádják ő is ugyanennyi figyelmet és törődést ad vissza. Bár jóval nagyobb körítéssel… Ha szereted ha rajonghatsz és ha rajonganak érted, akkor tökéletes választás.

7. Számára az ideális randi az, ahol megmutathatja, hogy ki is Ő valójában. Engedd át neki a szervezést, és, hogy bőven legyen alkalma csillogni. Boldog lesz tőle.

8. Melegszívű és ugyanakkor független ember, akinek nagyon fontosak a barátai. Ha hosszútávon tervezel vele készülj fel, hogy a barátait és a családját is vele együtt kapod.

9. Érzékeny ember, aki ezt titkolja. Ha hirtelen elkeseredik, vagy rossz passzban van nehezen mondja el, és hálás lesz érte, ha nem piszkálják ilyenkor. Majd úgyis elmond mindent később.

10. Az Oroszlán nagyon izgalmas szerető, soha nem unalmas vele a lepedők közt. Ez tuti. Nem is kérdés. (Húha.)

11. Talán az összes jegy közül ő az, akit a legkönnyebb jó kedvre deríteni. Csak biztosítsd arról, hogy fontos neked, és, hogy fantasztikus ember. Minden bóknak nagyon örül, és emiatt könnyű vele együtt élni. Már ha te vagy az, aki jó ebben…

Olvasd el ezt is:

Ez fog veled történni *ezen* a nyáron! (Legalábbis a csillagok szerint…)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *