LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

Hamarosan jobban leszel…

Share

Te, aki ma reggel úgy ébredtél, hogy fájt a fejed az egész éjszakai sírástól. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap este a buszmegállóban ültél és csak nézted az elsuhanó buszokat, mert egyáltalán nem volt kedved hazamenni. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, akinek a partnere az utolsó pillanatban mondta le a közös nyaralást, mert mégis inkább visszamegy az exéhez. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki belefáradtál abba, hogy arra a bizonyos sms-re vársz, és az nem jön. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki már feladtad, hogy találkozni fogsz egy normális emberrel, mert valahogy mostanában csupa idiótát sodort az utadba az élet, akik arra nem voltak képesek, hogy egy kedves mondatot kinyögjenek, és már annyira unod a bunkókat, hogy szinte nem is hiszel a szerelemben. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp egy mérgező kapcsolatban élsz, csak még mindig nem érzed az erőt, hogy elhagyd. Kérj segítséget. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki úgy gondolod, hogy nem vagy elég szép, elég vékony, elég cicás, elég kurvás, elég akármilyen ahhoz, hogy rád találjon valaki. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki két hétre előre betáraztál sorozatból, mert nincs kedved senkivel sem találkozni. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp tegnap látta a régi szerelmét egy másik nővel, aki szégyentelenül csinos volt. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki épp most tudta meg, hogy megcsalták. (Rohadjon meg.) Tudom, hogy most azt hiszed, hogy a világ rossz hely, pedig nem az. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki nem találod a helyed már egy ideje és bizonytalan vagy minden tettedben és gondolatodban. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap éjjel hosszan nézted a csillagokat a Balaton partján és arra gondoltál, hogy milyen jó lenne már NEM egyedül nézni az eget. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Te, aki tegnap éjjel zokogva aludtál el megint, mert már sokkal jobban kéne lenned egy fájdalmas szakítás után, mindenki ezt mondja, de nem vagy. Hidd el, hamarosan jobb lesz.

Nem holnap.

Nem holnap után.

Hanem azután.

De jobb lesz.

Hidd el.

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

 • 1

You Might also Like

4 hozzászólás

 1. Syracuse 2018-12-08

  Ez most pont jól jött, mert épp kommenteltem egy másik cikketekhez, és attól elég szarul lettem egyébként. 😀 Persze, jobb lesz minden, nyilván ha megtörtént a szakítás akkor nem ő volt életed párja, csak tenni kell érte és megtalálod az Igazit, akivel boldog lehetsz és leélheted az életed, stb. De mi történik akkor, ha már belefáradtam az állandó keresésbe és a csalódásokba, úgy érzem, sosem találom meg a szerelmet, mégsem bírom elviselni, hogy egyedül vagyok?
  Egyébként egy dologgal nem értek egyet az írásból: A világ nagyon is romlott, rothadó, mocskos, undorító, kisemmiző, leamortizáló hely.

  Válasz
 2. KisVuk 2019-02-11

  Bár így érezném,hogy jobb lesz!😢

  Válasz
 3. Beatrix 2019-08-23

  Sosem lesz jobb. Tudom nem így kell hozzá állni. De tudnék mesélni…

  Válasz
 4. Éva 2020-01-16

  22 évesen szakítás után 10 év gyötrelmes feledés. Felvérteztem magam, de 30 év múltán mégis esélyt adtam az érzelmeimnek. Már nincs 10 évem…

  Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *