LOADING

Type to search

Élem Inspiráció

Öt tanács, amit érdemes megfogadni ha tartós kapcsolatban szeretnél élni!

Share

Ha csak flörtölsz és a cél a tapasztalatszerzés és a móka, akkor ezt nem neked írtuk. 

Minden kapcsolat és más, de vannak közös pontok, amikre előbb-utóbb úgyis sor kerül. Sabrina Alexis újságíró már nem egy ilyet megélt a saját példái alapján, így bölcs tanácsai jól fognak jönni mindenki számára. Nézzük is őket, és vonjuk le a saját kapcsolatainkban a tanulságot. Hidd el, bőven lesz mit emészteni ez után!

1. Válassz bölcsen!

A kapcsolat sikere alapvetően meg van határozva, ezt már akkor eldől, mielőtt belelépnél. Hiszen a választásod, hogy melyik férfit szereted, vagy melyikkel akarsz kapcsolatot kezdeni sok mindent előre eldönt. Érdemes tehát bölcsen választani, és csak olyannal kezdeni, aki megfelel. Láss túl a rózsaszín felhőn, és olyan embert válassz magad mellé, akiről tudod, hogy nem fog kifulladni a kapcsolatotok 2 hónap után. Ne válassz vesztes fazonokat abban bízva, hogy te majd felemeled, és megváltoztatod. Úgysem tudod ezt elérni.  Ha komoly kapcsolatot szeretnél, válaszd ki azt a fickót, aki ugyanazt akarja, mint te. Akinek ugyanolyan értékek számítanak, mert hosszú távon vele tudsz majd családot alapítani.

2. Ha szeret, az nyilvánvaló!

Nehéz nőként a férfiak lelkébe látni, és eldönteni, hogy most tényleg szeret, vagy csak kalandot akar, esetleg néhány hét után lelép mellőlünk. Pedig a szerelemnek vannak látható jelei, ezeket kell keresned, és ha megtaláltad, akkor boldog leszel. Ha egy fickó szeret az nyilvánvaló. Ne kérdőjelezd meg, mert nevetséges lenne már a kérdést is feltenni. Te tudod, ráadásul körülötted mindenki más is tudja, mert látszik.  Ne táborozz le olyan mellett, aki nem tudja, hogy mit érez, mert ez nem fog célra vezetni.

3. Ha stresszelsz egy kapcsolatban az nem jó

Bár a stressznek van egy bizonyos jótékony hatása, de nem szabad megfeledkezni arról, hogy nem jó, ha a kapcsolat elején már lerágod a körmöd bizonytalanságodban. A félelem egy idő után tönkretesz. Mert mi van, ha nem szeret engem annyira, mint én őt? Mi van, ha nem lehet rá komolyan számítani? Mi van, ha hazudik, mint az exem? Mi van ha megcsal? Mi van ha jobbat talál? Amíg ezeket a kérdéseket nem rakod rendbe magadban, és nem változtat ezen a másik fél, addig nem lesz egy perc nyugtod sem.

4. Nem lehet minden tökéletes

Nincs tökéletes ember, és nincs tökéletes kapcsolat. Ezt jó, ha az elején megjegyzed. Biztos, hogy te is sok rossz kapcsolatba futottál már bele, mert nem volt meg a harmónia, nem működött valami, esetleg nem volt meg a közös cél. Semmi gond nincs ezzel, újra kell próbálkozni és megtalálni azt, akivel működnek a dolgok. Nem fog minden működni, de lehet olyan partnert találni, aki majdnem tökéletes. Ezt keresd! Azt se felejtse el, hogy nem tudod irányítani, hogy valaki hogyan érzi magát veled,  csak el kell fogadnod, hogy nem tudsz mindent megnyerni, és nem azért, benned van a hiba. Egyszerűen ilyen a világ.

5. A negativitás sosem visz előre

A hangulatod sokkal jobban meghatároz téged, mint azt gondolnád. Amikor megismernek az emberek, akkor reagálnak rád. A jó hír az, hogy a hangulatoddal bevonzhatsz embereket, és így rátalálhatsz a társadra is.  Ezért fontos tehát, hogy elfelejtsd a negatív dolgokat.  Ha negatív gondolatokkal foglalkozol, akkor továbbra a negatív emberek fognak rád találni, akikkel csak lehúzzátok egymást. Ha el tudod engedni ezeket a gondolatokat és csak pozitív dolgokkal töltekezel, akkor az egész életed megváltozik, nem beszélve a kapcsolataidról.

forrás

Ezt is érdemes lecsekkolni, ha már megtaláltad a Nagy Őt!

A testbeszédetek elárulja, hogy *mennyire* jó a kapcsolatotok. Mutatjuk!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *