LOADING

Type to search

Ez+az Rácsodálkozom

Te kinek adnád át a helyed? A válasz sokat elmond rólad…

Share

Zsúfolt busz, metró… A szituáció adott, te hogy döntenél? Sokat elárul a személyiségedről!

Életünk nagy része döntésekből áll, amelyeket napi szinten, akár percenként is meghozunk. Nem mindig van időnk elemezni őket, és reflektálni rájuk de néha nem árt megállni és elgondolkodni, hiszen a döntéseink mi vagyunk.

Az, hogy felveszünk-e egy telefont, elmegyünk-e egy utazásra, felszállunk-e egy buszra akár az egész életünket meghatározhatja. Most egy olyan személyiség tesztet hoztunk, ami szintén egy döntésre reflektál.

Ha a gyermeknek adod át a helyet

Ha azonnal azon gondolkodtál el, hogy vajon miért van ez a fiúcska egyedül ilyen fiatalon, akkor lehet, hogy te magad is szülő vagy, de mindenképpen egy nagyon melegszívű és közvetlen ember. Könnyen teremtesz kapcsolatot, nem nehéz veled kijönni. Ha a gyereket ültetnéd le biztos, hogy alaposan kifaggatnád, hogy miért van egyedül, nem szorul-e segítségre. Egy igazi aranyszívű ember vagy, tele szeretettel!

Ha a várandós anyának adod át a helyet

Egyáltalán nem ritka, hogy hatalmas pocakkal látjuk a nőket a buszon, hiszen sokan vannak, akik még az utolsó pillanatban, rekkenő hőségben is dolgoznak. Aki gyermeket vár és közlekedik többnyire dagadt bokával, esetleg szédülve és fáradtan teszi ezt. (Hát, ja.) Ha a három emberből a várandós anyát választottad, akkor vagy te magad is nő vagy, és ismered az érzést (ez esetben nagy az empátia érzéked!) vagy racionális ember vagy, aki tudja, hogy mivel jár a terhesség, és a három ember közül úgy ítélted meg, hogy neki kell a leggyorsabban nyugalomba helyezkednie.

Ha az idősebbnek adod át a helyet

Ha valaki idős, még nem feltétlenül szorul támogatásra. Szerencsére egyre többen odafigyelnek magukra, sportolnak és egészségesen étkeznek hatvanon felül is. Ha a három ember közül mégis őt választottad, akkor a választásod azt mutatja, hogy nagyon tisztelettudó ember vagy, aki kötődik a múltjához, és a gyökereihez. Tudod, hogy az értékeinket otthonról (is) hozzuk, és alázattal vagy a múlt felé.

 

Nézd meg ezt is:

Válassz egy tollat, és megmutatjuk mi a szíved vágya! (Tényleg.)

Forras

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *