LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

5 kihagyhatlan termék, amit még idén nyáron ki kell próbálnod

Share

Mi még nem temetjük a nyarat, sőt! A nyár csak most kezdődött el igazán, így még bőven van időd kipróbálni a következő szuper termékeket, amik a testednek és a lelkednek is jót tesznek majd. 

Most hogy beindult az igazi kánikula nehéz arra (is) figyelni, hogy megfelelően ápoljuk a testünket. Pedig ez a kánikulában sem hanyagolható el, hiszen amikor elmúlik a meleg, a bőrünk meg fogja halálni, hogy nem felejtettük el az izzasztó napokon sem.

Ráadásul sokan még csak most mennek nyaralni, így a következő lista nekik is hasznos lehet, hiszen a nyaralás a legjobb időszak arra, hogy kényeztessük magunkat valami újdonsággal. Lássuk a mi kedvenceinket, amiket bátran ajánlunk, hogy pakoljátok a bőröndbe és vessétek be a tengerparton, a medence szélén, vagy csak fél órára bezárkózva a fürdőszoba nyugalmába.

Barnängen – Midsommar Glow Tusfürdő és Habfürdő

A Barnängen termék család nagy kedvencünk, mert megtestesíti a hygge érzést, amire a legjobban a “pont jó” szó használható. A Midsommar azaz a Szent Iván-éj Svédország az egyik legfontosabb ünnepe. Ilyenkor a nyár eljövetelét ünneplik, és a Napot, ami sosem nyugszik le, és ami nagyon fontos a svédek számára. Ez a 2in1 habfürdő és tusfürdő gyengéd védőréteggel vonja be a bőröd, ráaádásul a finom illatától mindig a végtelen nyárra és a simogató napra fogsz emlékezni, amikor használod.

Phi Cosmetics – Jázmin zöld tea arctonik nyugtató hatóanyagokkal

Egy kellemes tonik mindig jól jön nyáron, főleg, ha a bőröd problémás és azonnal segítségre szorul. A jázmin bőrnyugtató tulajdonsága és a zöld tea antioxidánsai mellett segít, hogy a bőröd regenerálódni tudjon. A tonik abban is társ, hogy benntartja a vizet a bőrödben, ami főleg nyáron nagyon fontos, hiszen az izzadás, és a meleg hatására a bőrünk sokszor szomjazik. A tonik a felvitele után bársonyosan puhává és hidratálttá teszi a bőrt, így bármikor bevehető.

Schüssler natúr napkrém SPF20

Ne feledkezz meg a napvédelemről, mert ez a legfontosabb dolog nyáron! Mindig legyen az arcodon, a válladon, a hátadon, és minden olyan testrészeiden napvédő, amit érhet a nap. Lehet, hogy csak 10 percre szaladsz ki a kertbe terigetni, vagy hosszab időre, de sose felejtsd el a napkrémet. A 100%-os természetes összetevőket tartalmazó Schüssler napkrém széles spektrummal segít, és megóvja a bőröd az UVA és UVB fénykárosító hatásaitól. A kőolajszármazék és parabénmentes krém gyorsan beszívódik, így bekenés után gondtalanul élvezheted a napsugarakat, és nem kell tartanod a leégéstől.

L’amia Natura pigmentfolt halványító csomag

Nyáron mindenkinek előjönnek a szeplői, pigmentfoltjai, és bár igyekszünk ezekkel megbarátkozni, nem mindenkinek sikerül. Szerencsére a L’amia Natura gondolt azokra, akiknek a bőrét megviselték a napsugarak. A szett 3-12 hét alatt  halványítja el  a bőrön a pigment,az öregségi és a sötét foltokat, miközben regenerálja és fiatalossá varázsolja a napkárosodott bőrt. A csomag egységesíti és feszessé teszi a bőrt, ráadásul természetes összetevőkkel éri el mindezt.

Colo Skin Care arclemosó tej (vegyes bőrre)

Nyáron is fontos, hogy nagyon alaposan lemossuk a szennyeződéseket az arcbőrünkről. Az arclemosó tej a hozzáadott zöld agyagnak köszönhetően hatékonyan távolítja el a naptej maradékot, a sós tenger vizet, a port, mindezt úgy, hogy nem szárítja a bőrt, hiszen nem tartalmaz alkoholt. Mivel minden szennyeződést leszed, nem tömődnek el a pórusok, így tisztább lesz arc, amelyet könnyebben elő tudunk készíteni a további ápolásra.

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *