LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

A nagy nyári csobbanás – Kipróbáltuk a Sheila Kutyaszappant!

Share

Mivel több, mint egy éve használom magam is a Sheila Natúrkozmetikum termékeit, eljött az idő, hogy Lisa-nak, a család kis francia bulldogjának is a legjobbat adjuk. Kezdődjék a nyári szappanteszt!

Lisa, a kis „frencsi” azon különleges kutyák közé tartozik, akik nem szeretnek fürdeni. De úgy egyáltalán. Ezért mindig nagyon határozott mozdulatokkal kell végezni a feladatot a lehető leggyorsabban, hogy ne kezdjen el nyüszítve kifelé kepeszteni a fürdőkádból.

Különösen hatékony bosszú volt számára, hogy a fürdetés során idő előtt megrázta magát, ami tudjuk, hogy azzal jár, hogy minden csupa víz lesz, hova tovább minden tiszta hab.

És itt elérkezünk a legégetőbb problémához. Ugyanis, ha már magamra sem kenek kemikáliát, miért tenném ezt a kutyával? Tényleg rendkívül csábító volt az epres kutyasampon, amelytől olyan illata volt három napig az ebnek, mint a vattacukornak, de bele sem mertem gondolni valójában, miket rejthet a kence.

Így jutottunk el tehát oda, hogy natúr kutyaszappant kezdjünk használni. Mivel ez nem tartalmaz semmilyen káros habzótenzidet, éppen a megfelelő mértékig kezd el habot képezni a víz alá tartva, ezt egészen bátran végig lehet kenni a kutyán.

Talán ezt csak én szeretném belelátni, vagy Lisa is csupán beletörődött a sorsába, hogy időnként fürdeni kell, de az a meglátásom, hogy sokkal jobban tűri így a mosdatást. (A Nagy Csobbanás fantázianevet viselő szappan, amelyet használatba vettünk, gerániumot tartalmaz, így tehát valóban van esély arra, hogy a kutyának sokkal jobb lett a közérzete a fürdetés során.)

A nagy pancsolás során a mi bőrünk sem szárad ki, a szappan csupa natúrösszetevőt tartalmaz, úgy mint: extra szűz olívaolaj, a kókuszolaj és a sheavaj. Ezek kombinációja pihe-puha bundát eredményeznek, ráadásul Lisa szőre olyan csodásan fénylik, mint kölyökkorában.

A márka egyik újdonsága ebben a szegmensben az aloe verás orrápoló krém, amelyet tényleg nagyon szerettem volna rendeltetés szerűen tesztelni, azonban több akadályba is ütköztem a tevékenységem során:

Először megpróbáltuk tokkal-vonóval megenni az egészet.

Majd, amikor szárítkozás közben használni próbáltam, esélyt sem kaptam rá, hiszen nyomban lenyalta.

De ezzel sincsen semmi probléma, hiszen egyetlen olyan összetevője sincs, amely kárt okozhatna a kedvencünkben. 🙂

Így a pozitív hatását egy jóval neveltebb kutyán prezentálnám:

Fotó: Sheila Facebook oldal

 

[message type=”success|error|info|notice”]

Miért ajánlom  Sheila kutyaszappant?

  • Mert Lisa is ezt ajánlja,
  • mert 100%-ban magyar termék,
  • mert 100%-ban natúr összetevőkből áll,
  • mert remekül tisztít,
  • mert egyben ápol is,
  • és nem utolsó sorban, az illata is remek!

[/message]

A Sheila Kozmetikum natúr kutyaápoló termékeit ITT találod!

Kövesd oldalukat az újdonságokért!

A Sheila márka mögött álló családról itt írtunk korábban:

“Fokozatosan épültünk fel, mert mindig jött egy újabb akadály, amit le kellett küzdenünk.”

Leteszteltük a Mágia szappant a Sheila Kozmetikumtól

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *