LOADING

Type to search

Élem Főoldal Rácsodálkozom

12 férfi őszinte vallomása, hogy hogyan maradnak hűségesek, amikor nagy a kísértés

Share

Mert szeretnénk tudni az ő verziójukat is…

Ahány férfi, annyi helyzet, és reakció. A flörtöt és az érdeklődést mindenki másként értelmezi. Van, aki a mindent a szemnek, semmit a kéznek elvet tartja be, míg más inkább elmenekül, így nem ad esélyt az esetleges rizikós helyzetnek. Tanulságos vallomásokat hoztunk olyan férfiaktól, akiknek az életében már ott volt a kísértés, de ők mégis nemet mondtak. Ki ezért, ki azért.

Ha egy kicsit elvesztetted a hited a férfiakban, akkor ezek a vallomások visszadják majd azt a bizonyos bizalmat. Mert nem minden férfi csalfa! Íme a bizonyítékok! 

“Elképesztő bűntudatom van. Ha bármikor arra gondolok, hogy megcsalom a gyönyörű barátnőmet, és másnap reggel a szemébe kell nézzek egy görbe este után, akkor inkább el sem megyek arra az estére. Így legalább nem ér kísértés.” 

“Amikor veszekedünk a barátnőmmel és elhúzok, hogy kieresszem a gőzt, valahogy mindig bepróbálkozik egy csaj éppen akkor. Szerencsére a háttérképem a telefonomon a közös képünk, és őrzök egy másik mappában is csomó csodás fotót, ami kettőnkről készült. Ha elgyengülnék csak belenézek a telefonomba, és máris tisztán látom a dolgokat. Látom, mit fogok elveszíteni, ha úgy viselkedek, mint egy bolond, csak azért mert nem beszéltük meg inkább a helyzetet.” 

“Amikor kísértést érzek egyszerűen az működik, hogy lelépek a fürdőszobába, és megvárom, míg elmúlik a dolog.” 

Íme 8 dolog, ami a tudomány szerint, megcsaláshoz vezethet…

“A múlt héten egy nagyon szexi lány szólított le a boltban vásárlás közben. Ember vagyok, ráadásul férfi, úgyhogy egyből jöttek a bűnös gondolatok. Elképzeltem a lányt meztelenül mindenféle helyzetben, de aztán észbe kaptam, mert éppen arra készültem, hogy életem szerelmének főzzek vacsorát, és nem engedhetem meg magamnak azt, hogy másra gondoljak. Mondtam a lánynak, hogy barátnőm van, erre ő lelépett. Így nem tudtam meg, hogy meddig jutott volna a bolti románcunk, de jobb is.” 

“A barátnőm nem ellenőrizget állandóan, és ez nagyon kulcsfontosságú dolog. Nem követeli meg, hogy állandóan hívogassam, ha a fiúkkal megyünk valahová. Néhány srácot óránként felhív a barátnője, hogy merre járnak, mit csinálnak, mert nem bíznak meg bennük. Ezek a srácok rövid pórázon vannak tartva, és látom, hogy sokan félre is lépnek. Én bízom a barátnőmben, és ő is bennem, ezért tiszteletben tartom a kapcsolatunkat. A bizalom nem könnyű, de úgy élek, hogy nem veszélyeztetem ezt.” 

“Utálom a kellemetlenségeket, és nincs kínosabb annál, mint szembenézni a barátnőmmel, mikor valaki mást fűztem előtte. Sosem lépem át a határt, mert onnan már nincs visszaút, és bevallom nem tudnám elviselni a következményeket.” 

fotó: pexels.com

“Szeretek inni járni a haverokkal, és a barátnőm is tud erről. Ha a srácokkal csapatjuk, akkor nehéz jó döntéseket hozni, főleg ha túl sok alkoholt iszik az ember. Azt csinálom, hogy csak éjfélig maradok minden buliban, így olyan vagyok, mint egy Hamupipőke, csak fiúban. Ha éjfélt üt az óra, hazamegyek, és befekszem a barátnőm mellé az ágyba, és boldogan alszom el. Amúgy se történik semmi jó dolog a bárokban éjfél után, és így másnap sincs.” 

“A barátnőm és én szeretünk egymással kommunikálni. Néha képesek vagyunk 5 percenként írogatni egymásnak. Itt egy Facebook üzenet, ott egy Instagram lájk, hangüzenet, esetleg egy emoji. Sokszor cseten is beszélünk a szexről, és ez eléggé feltüzel, ráadásul az állandó kommunikáció segít, hogy ne legyek hülye, ha egy másik csajjal találkozom valahol.” 

“Követem a két perces szabályt. Amikor egy szexi csajt közelebb kerül hozzám a bárpultnál, vagy valaki rámhajt a munkahelyen, akkor inkább várok. Pontosan 120 másodperccel a találkozás után inkább visszavonulok, mintsem túl messzire mennék. Ez a taktika eddig bevált.” 

“A menyasszonyom a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Előtte katasztrófa voltam, így amikor egy helyes lány flörtöl velem, akkor arra gondolok, hogy milyen nagyszerű dolgom van otthon, így nem lehet megkísérteni.” 

“Amikor nincs velem a barátnőm, hogy kielégítse a túlzottan nagy igényeimet, akkor a pornó tökéletes “megcsalás”. Nem hinném, hogy ez annyira rossz dolog lenne, még tanulhatok is belőle néhány trükköt.” 

“Mikor kisfiú voltam az anyám a fejembe verte, hogy azok a férfiak, akik eltévelyednek rohadt jellemek. “Ne legyél olyan, mint a hülye apád!” – mindig ezt mondta nekem. Apám két éves koromban hagyott el minket, és soha nem is nézett vissza. Nem akarok ilyen lenni, nem akarok csalódást okozni az anyukámnak, és persze a barátnőmnek sem. Ha komoly, elkötelezett kapcsolatban vagyok, akkor ezek a gondolatok soha nem merülhetnek fel, hogy elhagyom másért.”

forrás

Ez is eléggé témába vág!

Lehet, hogy van valaki *más*? 5 jel, amire nem árt odafigyelni…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *