LOADING

Type to search

Ajánlom Kipróbáltuk Szépítkezem

Valódi FEJfrissülés a nyárra! – Kipróbáltuk az Esszencia Natúr gyógynövényes hajápolókat!

Share

Kezdődjön a nyári hajregenerálás az Esszencia Natúr termékeivel! Mondjuk is, hogy miért…

Szégyen, nem szégyen, de amivel károsítani lehet a hajat, azt én biztosan csinálom… Hajfestés, göndörítés, tupírozás – nem a legjobb kombináció, és folyamatosan küzdök is az ezzel járó gondokkal.

Első lépésként a mesterséges hajfestékekről mondtam le és váltottam természetes alapanyagúra, amely egyébként szintén a márka termékkínálatába tartozik. Erről itt írtam korábban:

Természetes hajfestés? Valóban létezik! – Zsófi kipróbálta az Esszencia Natúr hajfestéket

A göndörítés és a tupírozás viszont továbbra is “káros” hobbi, nem igazán tudom, hogy van-e ezeknek a tevékenységeknek barátságosabb módja. Egy lehetőségem akadt, hogy másként kezeljem a helyzetet: ha már a módszereket nem, akkor a hajápolóimat választom ki gondos odafigyeléssel.

Rengeteg flakon hajhabot és hajlakkot használok el, amely szárítja a hajat, hovatovább a fejbőrt is! Így a korpa sem kerül el… Alapvetően nem ragaszkodom ahhoz, hogy a hajam is illatos legyen, ezért nekem nem volt nagy szívfájdalom gyógynövényes hajsamponra és balzsamra váltani.

Ezek ugyanis – összetevőikre való tekintettel – nem tartalmaznak plusz illatanyagot, csupán, amit a gyógynövény ad magából.

Az Esszencia Natúr normál/festett hajra való hajsamponja több, mint 11 féle gyógynövénnyel segíti elő a haj regenerálódását. Kellőképpen habzik, sőt, a weboldalon még pontos leírást is kapunk a helyes használatról.

[message type=”success|error|info|notice”]Így most már azt is tudom, hogy nem feltétlenül muszáj közvetlenül a sampont a fejbőrre önteni, hanem sokkal hatékonyabb az, ha egy másik flakonba öntöm a felhasználni kívánt samponmennyiséget egy kis vízzel összekeverve használom végül élesben.[/message]

Rendszeres használatát követően a korpásodás is folyamatosan csökkent, és az összetevő között szereplő vadrizsnek köszönhetően a hajvégem is látványosan javult. Nem törik, nem vékonyodik el, vagyis vége a “seprű állapotnak”.

A hozzátartozó hajbalzsamot azért szeretem kifejezetten, mert hajpakolásként is remekül funkcionál, így heti egyszer akként szoktam bevetni. Mindkét terméknek kellemes, gyógynövényes illata van és nem zsírosítják/szárítják pluszban a hajkoronát, hanem egy egészséges szintre hozzák fel, ha rendszeresen használjuk őket.

Ha szeretnél végre Te is átállni a természetes alapú hajápolókra, nézz körül az Esszencia Natúr webshopban!

29 ÖTCSILLAGOS magyar kozmetikum, amit az elmúlt két évben leteszteltem

Tags:
Csepely Zsófia

Másodéves joghallgató, aki az írást még csak most becézgeti. A vasszigor jog és az ábrándos irodalom egyéjszakás kalandjából született meg. Kiolthatatlan tanulási vágy, örökös ismerkedés az élettel - így telnek az átlagos hétköznapok. Éppen átlépve a második X-et még hisz a tökéletes társban, vagy annak híján a tökéletesen megírt szerelmi történetekben.

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *