LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció

10 jel, hogy te is az *Alfa nők* közé tartozol

Share

Míg másoknak nincsen bátorsága, nem tudják, hogy merre tart az életük addig az Alfa nő pontosan tudja, hogy mit akar, ki ő, és ettől válik rendkívül irigyelhetővé. Te is közéjük tartozol? 

Kevés olyan lenyűgöző és lélegzetelállító dolog van, mint ismerni egy Alfa nőt. Olyat, aki önérzetes, de mégis kedves, aki határozott, de mégis méltóságteljes, ráadásul közben bátran halad a céljai felé, tudja, hogy ki ő, és mit akar az életben.

Lehet, hogy te is Alfa nő vagy de eddig még nem tudtál róla? A következő tíz jel utalhat arra, hogy te is közéjük tartozol! 

Mindig reflektorfényben vagy

Akár akarod, akár nem, a reflektorfény valahogy mindig rád vetül. A munkádban mindenki felnéz rád, fontosak a kollégáidnak az iránymutatásod, és szívesen vállalsz is szerepet a vezetés terén. A baráti összejöveteleken te vagy az, aki vicces és szórakoztató történetekkel mindenkit nevetésre bírsz. Nem lehet téged figyelmen kívül hagyni, hiszen az energiád mindenkit magával ragad.

Az életedet átszövik a tervek

Egyetlen nap sem telik el úgy, hogy ne tudnád, hogy pontosan mit fogsz tenni aznap. Célokkal élsz, amik az életed minden területére kihatnak. A fizikai, és szellemi céljaid, amiket magadnak állítottál sokat jelentenek, és mindent beleadsz azért, hogy el is végezd őket. Mindig kitartó vagy, és nem hagyod, hogy a körülmények hátráltassanak. Tudod, hogy csak kemény munkával lehetsz olyan igazi nő, akire mindenki felnéz.

Nem félsz egyedül lenni

Szakítottál a pároddal? Na és akkor mi van? Nem a romantikus kapcsolatok tartanak össze, tudod, hogy enélkül is ugyanúgy teljes ember vagy. Sőt! A szakítást nem átokként fogod fel, hanem a jó oldalát látod a dolgoknak. Végre van időd elolvasni a polcon porosodó könyveidet, találkozhatsz a régi barátaiddal és végre kitakaríthatod a lakást az utolsó négyzetcentiméterig. Ami pedig a pasikat illeti? Hamarosan úgyis jön egy másik!

Egyensúlyban tartod az életed

Fontos számodra, hogy az életedben meglegyen a fizikai, a szellemi és a lelki egyensúly. Elkötelezett híve vagy az alapos munkának ezeken a területeken, de közben nem felejtesz el élni sem. Hiszel magadban, és hiszel valami nagyobb erőben is, ami segít, hogy mindent teljesíts, amit elterveztél. Vigyázol a testedre, hiszen ez a templomod, és szellemileg is fejleszted magad. Tudod, hogy a tudásod nem elvehető, és hiába érnek intrikák, ez csak arra ösztönöz, hogy még bátrabban és még merészebben éld az életed.

Elfogadod a változást

Míg a legtöbb ember retteg a változástól, a csodálatos alfa nő, aki benned van, üdvözli az újdonságokat. Hiszed, hogy nincs növekedés változatás nélkül, és nincs változás áldozat nélkül. Számodra az önkifejezés lehetősége sokkal többet ér, mint az attól való félelem, hogy feláldozd a már megszokott kényelmedet. A valódi alfa nő szépsége abban a képességben rejlik, hogy szembe mer nézni a változtatás lehetőségével.

 

Mit is jelent erős nőnek lenni *igazából*? Valami ilyesmit…

Tudod, hogyan kell szeretni

Míg a legtöbb ember azzal érvel, hogy alfa nőként nem vagy képes a szerelemre, ez nem is állhat távolabb az igazságtól. Ezek az emberek nem látják meg azt, hogy a szívedben önzetlen szeretet lakozik. Míg mások várnak a hercegre fehér lovon, addig az alfa nő nem fél megtenni az első lépést, és harcolni az igazi szerelemért.

Sokszor félreértelmeznek

A társadalomnak szüksége van arra, hogy mindenkit beskatulyázzon egy szerepbe. Rád ezek a szerepek sosem illettek, és sokan ezért nem is kedvelnek. A lényeg, hogy soha ne érezd úgy, hogy meg kell változnod valaki más véleménye miatt.

Nem félsz a kockázattól

Számodra nincs kockázatmentes élet! Mások ezért vakmerőnek láthatnak, mert ki mersz lépni a kényelmes komfortzónádból. Sokan irigyelnek a bátorságodért, mert képes vagy arra, hogy olyan nővé válhass, aki mindig is akartál lenni.

Állandóan tanulsz

A bölcsességed és a tudásod olyan dolog, ami megakadályoz abban, hogy önelégült legyél. Megtanultad, hogy nem tudhatsz mindent, de mindig szem előtt tartod, hogy mindig lesz egy hely, amit felfedezhetsz, egy új dolog, amit megtanulhatsz. Idővel megtanulod azt is, hogy mikor lépj félre, és mikor add át a reflektorfényt másnak. Ezzel nem magadat fogod kisebbíteni, hanem a saját fényedet fogod emelni.

Soha nem adod fel

Ez talán az egyik legcsodálatosabb tulajdonsága az alfa nőknek. Mindig hajtanak, amíg a teljes győzelmet el nem érik csináljanak bármit is az életben. Ez teszi őket annyira különlegessé. Mindig megvan bennük a szándék és a kitartás, hogy valami merészet, valami bátrat alkossanak. Hajrá Alfák!

 

Ezt is ajánljuk!

12 dolog, amit az erős nő *máshogy* csinál, és erre büszke is

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *