LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Mozizom

7 dolog, amit tanuljunk meg Helen Mirren szinésznőtől!

Share

Egészen elképesztő karrier az övé, és valahogy az “öregedést” is annyira jól csinálja, hogy észre sem vesszük.

A minap lett hetvenhárom éves Helen Mirren, a színésznő, aki a szívünknek különösen kedves, hiszen főszerepet vállalt Szabó Magda Ajtó című könyvének adaptációjában is. (Kötelező darab!) Bár ötven éve van a szakmában, az igazi kasszasikereit hatvanéves kora után érte el. Az ő példája is mutatja, hogy soha nincs késő!

Az élet véletlenek sora, de ez még nem indok arra, hogy te NE legyél jó.

Ahogy ő mondja: “Nem hiszek abban, hogy ha jóságos vagy, akkor jó dolgok fognak történni veled. Minden teljesen esetleges és véletlenszerű. Néha rossz dolgok történnek jó emberekkel és néha jó dolgok rossz emberekkel. De ha jó dolgokat próbálsz tenni, akkor legalább olyasmivel töltöd az idődet, ami megéri.”

A külsőségek nem igazán számítanak, a stílus a lényeg. Hajrá újrafelhasználás! 

Helen szerint: “Én egyébként olyan ember vagyok, aki imádja a minőségi pezsgőt, de a ruháit amúgy a turkálóból szerzi be.”

Soha ne hidd el, hogy mindent tudsz. Tanulj, figyelj, kételkedj, kérdőjelezd meg a saját véleményed is. Ugyanis lehet, hogy tévedsz.

“Nem volna helyes azt gondolni, hogy mindig igazunk van, és tökéletesek és okosak vagyunk. Kételkedni önmagunkban az a hajtóerő, amelynek köszönhetően fejlődni akarunk.”

A tartás és nőiesség mindenek előtt. Inkább legyél titokzatos és stílusos, mint félmeztelen és alpári.

Ezzel (is) tökéletesen egyet értünk: “Néha a meztelenség szexi. Néha nem az. Néha felöltözve sokkal szexibb lehet valaki,mint meztelenül. Szerintem az emberek ezt gyakran összekeverik.”

Egy idő után a bulik véget érnek, átalakulnak. Ha már nem vagyunk tinik hagyjuk abba a féktelen bulizást. 

Okosan: “Nem tartok túl sok partit. Ez ugyanis elég ijesztő tud lenni. Mitől lesz jó egy parti? Általában a sok-sok piától, de ez legalább olyan gyakran katasztrófához is szokott vezetni.”

Akinek céljai vannak az életben, az nem pazarolja az idejét. Pihenni persze kell, de az időbeosztás a siker kulcsa is lehet!

A színésznő ezt mondja: “Nincs jó módja az időpazarlásnak. Az időpazarlás mindig időpazarlás.”

Néha egyszerűen muszáj elküldeni bizonyos embereket a búsba.

Ez elég kendőzetlen, viszont igaz: “Ha csak egyetlen tanácsot adhatnék önmagamnak, az az lenne, hogy gyakrabban használjam azokat a szavakat, hogy: “menj a picsába”.

 

Olvasd el ezt is:

Nem vagy elkésve! Íme 5 híres nő, aki 35 fölött futott be!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *