LOADING

Type to search

Ez+az Mozizom

5 híres férfi, aki nem műmacát, hanem valódi nőt vett feleségül

Share

Bizonyára volt választék, és elég sorban álló topmodell is, ők mégis maradtak régi szerelmeknél, gyerekkori barátoknál, igazi társaknál.

Persze sehol sem könnyű senkinek. Kitartani kísértésen és veszekedésen, drámákon és hosszú turnékon keresztül nem lehet éppen fáklyás menet. De ennek az öt sikeres házasságnak a példája megmutatja, hogy a szerelem legyőz minden akadályt!

Jon Bon Jovi és Dorothea Hurley

Az iskolában szövődött szerelem kibírta a nagyon aktív nyolcvanas éveket, (pedig állítólag Jon nem volt a hűség szobra…) a Bon Jovi minden sikerét és turnéját, és még ma is tart. A ma már inkább éttermi bizniszben utazó sármőr máig boldogan él Dorothea-val. Négy gyermekük van.

Chris O’Donnell és Caroline Fentress

Ők ketten az egyetemen találkoztak és a nagy szerelemből öt csodás gyermek is született. Az NCIS sztárja soha nem szerepelt nőügyeivel a bulvárlapok hasábjain, és valahogy az egész olyan… normális. Hát, így is lehet!

Matt Damon és Luciana Barroso

Van aki-e történetet nem ismeri? Luciana pultos volt egy bárban, ahová Matt a rajongók elől menekült. Miután elbújtatta a férfit beszélgetni kezdtek, és állítólag azonnal egymásba is szerettek. A tündérmese azóta is tart, mert ők ketten még mindig olyan szerelmesek mint két tini. Hát, mi ez ha nem egy igazi romantikus film?

Ethan Hawke és Ryan Shawhughes

Annak idején elég nagy vihart kavart Uma Thurman és Ethan válása, mert úgy tűnt ők az álompár Hollywoodban. Egy darabig így is volt. Ethan válása után szeretett bele a babysitter Ryan-be, és úgy tűnik második házassága az elsőnél jóval tartósabbnak bizonyul.

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness

Jackman talán az egyik legkedvencebb ausztrálunk, és nem csak szerepei miatt. Amikor feleségével találkozott a nő volt a nagyobb sztár, ami azóta némileg megváltozott. Ők viszont azt mondják, hogy se a korkülönbség, se a sztárság nem állhat közéjük, változatlanul imádják egymást, sőt egyre jobban.

Nézd meg ezt is:

Filmbéli párok, akik között nem működött a kémia …

Jeff Goldblum saját büfékocsijában szendvicset árul, és ez *nem* vicc…

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *