LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Organikum krém dezodor, ylang-ylang illattal

Share

Aki követi a magazint jól tudja, hogy mindenkit arra bíztatunk, hogy szépen lassan cserélje le a kozmetikumokat természetes alapanyagú termékekre. Most sincs ez másként.

Míg a bolti dezodorok az izzadást, ezzel a méreganyagok természetes távozását gátolják a hónalji pórusokon keresztül, addig az Organikum krémdeó a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat hatástalanítja. Csak és kizárólag természetes alapanyagokból készül, tehát viszlát SLS, parabenek, ftalát, és egyéb mesterséges adalékanyagok!

Nekem az egyik kedvenc illatom az ylang-ylang és most már többhetes használat után mondhatom, hogy a legnagyobb kánikulát is kibírtuk együtt.

Tehát nem volt izzadás! Egyáltalán.

Az Organikum krémdeó kakaóvaj, sheavaj, szódabikarbóna és természetes illóolajok titkos keveréke.

Az organikum krémdeó tégelyes kiszerelésű, így takarékosabb és a hónaljmirigyekhez is kíméletesebb.

Ami miatt én kifejezetten örülök, hogy megismerhettem ezt az új magyar márkát, azok az alábbiak:

  • Kevés gondosabb (szebb) csomagot kaptam életemben. Tudom, hogy a belbecs a lényeg, de ha online rendelek kozmetikumot szeretem érezni, hogy kedvességgel, odafigyeléssel állították nekem össze. Itt ez maximálisan megvolt. Prospektus is került a dobozkámba.
  • A dizájn. Elég csak ránézni ezekre az Organikum termékekre, és meglátod miről beszélek…

  • Tartós illat. Ha valami, akkor ez az elmúlt hetekben maximálisan tesztelésre került.
  • Zöld csomagolás. Nagyon szeretem, hogy üveg és nem műanyag flakonban érkezett, és mivel mi a gyerekszobában nagyjából minden kifogyott üveget felhasználunk tárolásra, ennek az üvegnek is hosszú utóéletet jósolok.
  • Állag. Szinte azonnal felszívódik, és nem hagy nyomot. Mint minden natúr dezodornál itt is várni kell pár másodpercet, de utána azonnal felszívja a bőr.

Most sem mondhatok mást, mint, hogy érdemes áttérni magyar termékekre, és természetes kozmetikumokra!

Az Organikum oldalán csodás dolgokat találsz, nézz körül ITT!

 

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *