LOADING

Type to search

Élem Főoldal Inspiráció

10 dolog, amit tudnod kell a nőről, akinek rossz a viszonya az apjával

Share

Lassabban, sokkal lassabban szeret haladni a kapcsolataiban. És igen (meglepetés!) nehezen bízik a férfiakban… 

1. Lassan haladunk

Általában nehezen vesszük rá magunkat a randizásra is olyannal, akit nem ismerünk. Fontos számunkra, hogy biztonságban érezzük magunkat, és irtózunk a komplikált ügyektől. Számunkra a bizalom nagy kincs. Nem osztogatjuk.

2. Nem nagyon hiszünk a “túl szép, hogy igaz legyen!” történetekben

Nem tudjuk, hogy milyen a tökéletes és nyugodt család, nem is nagyon hiszünk benne. Talán egy kicsit szkeptikusok is vagyunk. A szemünk nyitva, figyelünk minden rezdülést. De idővel ez változik.

3. Egyáltalán nem zavar minket, ha szinglik vagyunk

Szeretünk magunkban lenni, és élvezzük a csöndet. Inkább egy jó könyv, mint egy hangos bár…

4. Érzelmet viszünk, majdnem mindenbe

Rossz tapasztalatunk van az apánkkal, a szülői ház melegével, ezért nem csak emberekbe fektetünk energiát. Szenvedélyesen építjük a karrierünket, rajongunk filmekért és zenékért, menedéket találunk a művészetben.

5. Nem keressük a Lelki Társat

Elég nehéz elmagyarázni nekünk, hogy van örökké tartó szerelem, nem nagyon hiszünk benne, cserébe nem terheljük meg elvárásokkal a kapcsolatot már az elején. Ha kedvelünk valakit időt töltünk vele, és igyekszünk megismerni. Tudjuk, hisz átéltük, hogy bármikor szétszakadhatnak családok. Ha különleges emberre lelünk, nem várjuk el, hogy azonnal az oltár elé vigyen bennünket. Szeretnénk tényleg megbizonyosodni róla, hogy komolyak a szándékai.

6. Sok sebünk van, de erről szívesen beszélünk

Nem titkoljuk, hogy kik vagyunk és honnan jöttünk. Bármennyire is fáj, a társunknak tudnia kell, hogy apánk mély sebeket hagyott, és nem feltétlenül rajongunk a férfiakért. De szívesen mesélünk erről, és nem hajtjuk el melegebb éghajlatra azt, aki szintén nehéz családból érkezik.

7. Ha egyszer elköteleződünk…

… akkor azt komolyan tesszük. Nem mondogatjuk, hogy “Szeretlek” akárkinek, mert számunkra ez a szó sokat jelent. Hisz úgy nőttünk fel, hogy ezt az apánk nem nagyon mondogatta nekünk.

8. Azért találkozunk valakivel, *ahogy* viselkedik, nem azért, mert mások ajánlják nekünk

Talán a barátaink nem örülnek annak, ha olyannal randizunk, akinek “zűrös” a családi háttere. Mi pontosan tudjuk, hogy nem a DNS alapján kell választani, hanem az alapján, ahogy viselkedik.

9. Nagyon szeretnénk lerakni ezt a terhet

Igen. Talán ez a legfontosabb. Életünk egyik legfontosabb személye okozott nekünk csalódást és bármennyire is szeretnénk túl lenni rajta újra és újra visszajön. Valószínűleg egész életünkben cipeljük a terhét a rossz apa-lánya viszonynak. Dolgozunk rajta, de vannak rosszabb és jobb periódusok. Legyél támogató ebben.

10. Hiszünk a szeretetben

Mindennél jobban. Bármennyire is kegyetlen az élet, nincs olyan helyzet, hogy cserben hagynánk a családunkat. Lehet, hogy szkeptikusok vagyunk a párkapcsolatunkban, de tudjuk, hogy mit jelent, ha valakit szerethetsz. Soha nem hagynánk cserben azt, akit a szívünkbe fogadunk

Olvasd el ezt is:

Íme 21 édesapa, akik először látják a lányukat menyasszonyként, és ezen lehet, hogy te is meghatódsz majd…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *