LOADING

Type to search

Ajánlom Fashion Inspiráció

Őrizd meg az idei nyár emlékeit a Judy’s Rope ékszerekkel!

Share

Ha idén te is ringatóztál a Balatonon (vagy még csak most mész!), akkor szeretni fogod a Judy’s Rope karkötőket, mert a vitorláskötélből készült ékszerek szuper viselet lesznek a nyár maradék idejére, sőt még tovább is! 

A GoodStuff Balaton Boxánál már megismerkedhetettek Judy-val, aki vitorláskötélből varázsol csomozós technikával csodás ékszereket nőknek és férfiaknak egyaránt. Mi odáig vagyunk a karkötőkért, és nyakláncokért, hiszen nincs is trendibb viselet egy balatoni vitorlázáshoz, mint egy ilyen ékszer! Az ékszertervező műveit a Tihanyi Piac Placcon is megnézheted, de a Facebook-on is rendelhetsz, ha megtetszik egy darab.

Most, hogy még van hátra pár hét a nyárból (és persze ne feledjük az indián nyarat, ami az ősz egyik legjobb időszaka!), még nem késő megismerkedni a vitorláskötélből készült ékszerekkel. Mutatjuk is a kedvenceinket alább:

A férfi kollekció sötétkékben, sötétzöldben és finom mintákkal készült, az úriemberek igényeinek. A strapabíró karkötők jól mutatnak a nyári öltözet mellé, de egy elegáns óra mellől sem lógnak ki!

A női kollekció darabjaira kis vasmacskák is kerültek, de a csomók maradtak, csak kiegészültek néhány élénk színnel. Ugye milyen szépek?

Miért ne lehetne a pároddal közös karkötőtök? Itt az idő hozzá!

 A vasmacskás díszítés nagy kedvencünk

Judy’ Rope karkötők mellé választhatsz magadnak nyakláncot is, ami szintén csomozós technikával készült és a tengerész stílus színei köszönnek vissza rajta.

A kulcsodat (legyen az egy lakásé, vagy éppen vitorlásé) is díszítheted csomozós technikával készült kulcstartóval!

Tengerre fel! Még bőven van idő a nyárból! Keresd Judy-t a Facebook-on vagy a kézműves vásárokon!

https://www.facebook.com/judysrope/

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *