LOADING

Type to search

Főoldal Inspiráció Szépítkezem

A tudomány szerint ez az a 8 dolog, amihez vonzódnak a férfiak

Share

Természetesen mindenki más, de néhány dologban azért megegyeznek. Legalábbis a kutatók és a nagy számok törvénye szerint.

A helyzet az, hogy egyáltalán nem a csini arc, és a bomba alak az, ami felkelti a férfiak érdeklődését. Ugyanakkor, nagyon fontos, hogy tudd, mindenki egyedi és szép, és a jókedvnél és önbizalomnál kevesebb vonzó dolog van…

De nézzük mit mutat a kutatás:

1: Széles csípő

A férfiak tudat alatt felmérik, hogy az adott hölgy ki tudna-e hordani egy gyereket. Magyarán az ösztön, hogy örököst, utódot hozzanak létre az embernél is törvényszerű, így megfigyelhető, hogy jobban vonzódnak a széles, kerek csípőjű hölgyekhez.

2: Mosoly

 

Ez elég logikus, bármilyen vidám és mosolygó nő azonnal magára vonja a férfiak figyelmét. A boldog és vidám élet ígérete mindenki számára fontos. Második lépésként azonban nem csak a mosolyt, hanem a fogakat is szemügyre veszik. Természetesen nem kell Julia Roberts féle ezerdolláros mosolyt csináltatni, de az ápolt külső nagyon fontos alappillére a lehelet és a karban tartott fogsor.

3: Szimmetrikus arc

Tudat alatt a szabályoshoz vonzódik mindenki. Az arc, amely majdnem teljesen szimmetrikus (100%-os ugyanis nincs!) könnyebben feltűnik, és könnyebben meg is jegyezzük, szebbnek látjuk.

4: Ajkak

Azok a bizonyos csókos ajkak… minél vastagabb és húsosabb, annál vonzóbb. De mi, nők, erre is találtunk megoldást, hiszen a kevésbé előnyös adottságokkal megáldott nőtársaink bátran hangsúlyozhatják rúzzsal az ajkukat. A tudomány ugyanis azt mondja, egy átlagos férfi minimum 7 másodpercig bámul egy vörösre festett szájat.

5: Szemek

Minél nagyobb, annál jobb. A nagy szemek, a nyílt tekintet ugyanis érdeklődést mutat, amire szükségünk van. Kísérletek azt is kimutatták, hogy ha a szerelmünkre nézünk, a szemünk elkerekedik, pupillánk kitágul. Tehát nagy szemek, nagy érdeklődés!

6: Szemöldök

Ennek nem annyira örültünk, de ha hihetünk a tudománynak: a férfiak jobban figyelnek a szemöldökre, mint a szemekre, tehát nem szabad elhanyagolni a formázást, gondozást. A szépen ívelt szemöldök hatalom, akinek pedig a természet eleve megadta, az legyen nagyon hálás… (Mi földi halandók sokat küzdünk vele.)

7: Tartás

Írtunk már mi is arról, hogy a testünk tartásával, erő-pózzal hatalmasat nőhet az önbizalmunk. Az, hogy hogyan állunk, hogy kihúzzuk-e magunkat azonnal üzenetet küld a másik félnek arról, hogy mit gondolunk magunkról, hogy hogy érezzük magunkat. Ez az első, ami árulkodik rólunk.

8 : Színek

Mondj igent a vörösre! Ez az a szín, ami legjobban rímel a szenvedélyre, és emiatt pont EZ az a szín, ami legjobban felkelti a férfiak figyelmét. Természetesen ne dobd ki a “kis feketét”, hiszen rögtön ott sorakozik a vörös ruci mögött, és viselőjéről azt suttogja, hogy intelligens és okos nő.

Ha van trükköd dobd be, de ami a legfontosabb: érezd jól magad a bőrödben!

 

Olvasd el ezt is:

7 jel, hogy vonzódnak hozzád az emberek (még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában)!

forrás

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *