LOADING

Type to search

Élem Ez+az Inspiráció Rácsodálkozom

Ilyen nőt akarnak maguknak a férfiak, (legalábbis) a csillagjegyük szerint

Share
Ha hiszel az asztrológiában, akkor érdemes átböngészned ezt a listát, mert eláruljuk, hogy melyik csillagjegyű férfi tagjaira mi a jellemző, és azt is, hogy milyen nőt szeretnének maguk mellé és valójában melyik jegy szülötteivel illenek össze igazán. 

Bak

Ha egy Bak férfival hozott össze a sors, akkor egy csodálatos szerető áll melletted. A Bak férfiak olyan nőket szeretnek, akik intelligensek, csábítóak és tiszteletben tartják őket. Ez a típusú csillagjegy olyan partnert szeretne maga mellé, aki mellett biztonságban érezheti magát, és ezért meg is teremti a biztonság feltételeit. A Bak férfiak jó barátai a Nyilas nők, mert sok közös tulajdonsággal rendelkeznek. A legnagyobb csatákat a Bikákkal és a Szűz nőkkel vívják. A Halak és a Skorpió csillagjegyű nőkkel fantasztikus párost alkotnak, ám a Rákok hiába nyűgözik le őket, ez sokszor mérgező kapcsolatot eredményez. Nincs mély kapcsolata a Kos, a Vízöntő, az Oroszlán, és a Mérleg jegy szülötteivel.

Vízöntő

A Vízöntő férfiak logikus gondolkodásúak, de egyben különösek és lázadóak is. Olyan nőt szeretnek, akik hozzájuk hasonlóan intelligensek, logikusak és barátságosak. A Halak jegy szülöttei jó barátai lesznek a Vízöntő férfinak, a Bak nőkkel is sok közös tulajdonságon osztoznak. A Vízöntő és a Mérleg nőkkel sok vitájuk lehet, de ez jót tesz a kapcsolatuknak. A Kosok és a Nyilasok tökéletes partnerei lehetnek, ám vigyázat, ha egy Oroszlán nővel találkoznak, akkor a figyelmük csak erre a csillagjegyre fog irányulni, ami féltékenységhez vezethet. Nincs mély kapcsolata a Skorpió és a Rák jegy szülötteivel, a Bikákkal és a Szüzekkel sem, mert ők inkább földi jegyek és nem vizesek.

Halak

A Halak férfi érzékeny, romantikus és fantáziadús. A hozzá illő nő szelíd, megértő és adományozó típus. A Rákok és a Skorpió nők mágnesként vonzzák a Halak férfiakat, de a Bikákkal érzéki kapcsolatba kerülhetnek. A Szűz nők elhomályosíthatják és egyszerre vonzzák a Halak férfit. A tüzes Oroszlánok elijeszthetik, míg a Mérleg jegyű nők érzelmileg távol állnak tőlük. Az Ikrek elszórakoztathatják őket ideig óráig, de nem velük lesz tartó kapcsolata. Nagyon sok közös vonásuk van a Nyilas jegyűekkel, de a legjobb barátai a szintén vizes jegyű csillagjegyekkel lehet és a Kosokkal.

Kos

A Kos férfi sportos, szereti a kihívásokat, és erős szexuális vonzerő jellemzi. Szereti az olyan nőket, akik szintén szeretnek sportolni és akikben megbízhathat. A Nyilas és az Oroszlán jó partner számára, de az Ikrek és a Halak nők is érdeklik a Kos férfiakat. A Bakokhoz kevés türelmük van, és ez a Rákokra is igaz. A Halak és a Bika csillagjegyek szülöttei jó barátai, de a Szűz viselkedését nem fogja megérteni soha akárhogy is próbálkozik. Ha egy Halak partnert választ maga mellé a Kos férfi, akkor igazi tűzijátékra számíthat a hálószobában, de ez robbanásszerű vitákhoz is vezethet a kapcsolatukban.

Bika

A Bika férfi romantikus, praktikus, imádja a finom ételeket, és szeret a pénzzel játszani. Ha szerelembe esik, akkor egy olyan nővel teszi ezt, aki szeret rá főzni, aki játékos és szórakoztató a Bika férfi számára. A Halakkal és a Rákokkal nagyszerű partnerségi viszonyba kerülhet, akárcsak a Szüzekkel és a Bakkal. A Skorpió nők szexuálisan nagyon vonzzák a Bika férfiakat. Sok közös nézetük van a Mérlegekkel és az Ikrekkel, velük nagyszerű barátok lehetnek. A Kosokkal forró szexbe keveredhetnek, de ez csak ennyi, nem több. A vizes jegyekkel nem sok közös energiájuk van, és sok ez az z Oroszlán nőkre is jellemző. A Nyilasok iránt mindig érdeklődnek, de nem lesz számukra hosszan tartó kapcsolat ebből az érdeklődésből. A Bika nők is vonzzák őket, de a két csillagjegy között sok nehézség van.

Ikrek

Az Ikrek férfi sokat beszél, szereti a divatot, a könyveket, és sok barátja van. Általában a vékony, kíváncsi és a gyakran két különböző személyiséggel bíró nők szereti (sokszor ők is Ikrek csillagjegyűek). Fontos számára, hogy olyan nő legyen mellette, aki mellett sokat tud nevetni és beszélgetni. A stílusos nőkért van oda. A Rákokkal és a Bikákkal jó barátok lehetnek, de a tökéletes partner számukra a Kos és az Oroszlán nő. A Nyilas nők csak elsőre vonzóak a számukra, inkább megkérdőjelezik őket. A Halakkal és a Mérleggel romantikus kapcsolatba kerülhetnek, míg a Skorpió nők túl mélyek és összetettek a számára. Ha mulatni szeretne egy kapcsolatban azt egy Halak nővel bármikor meg tudja tenni.

Rák

A Rák férfi érzékeny, szerelmes és legtöbbször a család áll a prioritási listája tetején. Ha szeret egy nőt, akkor nagyon figyelmes, szerető és gondoskodó. A Halakkal, Rákokkal és Skorpiókkal lelkiismeretes kapcsolatba kerülhet, míg a Bika nő számára a tökéletes partner. Főleg hogy a konyhában is egyet értenek, és a szex terén is. Az Ikrek és az Oroszlán csilalgjeggyel jó barátságot ápolnak, a Vízöntők és a Mérlegek érzelmileg túl távol vannak tőlük. A Nyilasok nagy függetlenségét sem tudják elviselni, de például a Szüzeket imádnivalónak találják.

Oroszlán

Ha egy Oroszlán férfi boldog, akkor magbiztos, és kivételesen nagyvonalú és kedves. A jegy szülöttei nagyon kreatívak, és szeretik a gyerekeket. Erős nőket keresnek magukat mellé. A Kos, az Oroszlán, és a Nyilas csillagjegyekkel tökéletes párost alkotnak, hiszen jól illeszkednek a tüzes jelleméhez. Az Ikrek és a Mérleg jegyűek érdeklik őket, míg a Vízöntőktől sokat tanulhatnak egy kapcsolatban. Nem érti meg a Halak energiáját, de élvezi a Rákok társaságát,  viszont a Skorpiókat jobb ha elkerüli, mert sok veszekedés várható köztük.

Szűz

A Szűz férfi sokszor félénk, de nagyon pontos és megszállottan szeret tisztaságot és rendet tartani maga körül.Ha a Szűz szeret egy nőt, akkor nagyon odaadó és egészségtudatos, mert fontosnak tartja ezt. A Skorpiókkal és a Rákokkal jó kapcsolatot alakíthatnak ki, míg a Halak intrikáikkal nem tud mit kezdeni. A Bak, Bika és Szűz jegyűekkel megértő társa lelnek, addig az Oroszlán, a Mérleg, Nyilas, és a Kos jegyekkel túlságosan is tüzes kapcsolatuk lehet. Az Oroszlánok és a Mérlegek jó barátai lehetnek, míg az Ikrekkel jó közös élményeket szerezhetnek. Nincs jó kapcsolata a Halakkal, mert nem tudja megérteni a gondolkodásukat.

Mérleg

A Mérleg férfi romantikus, bájos, laza, és nagyon társaságkedvelő ember. Ha szeret egy nőt, akkor sokszor elmondja, hogy mennyire gyönyörűnek, és milyen csodásnak tartja. A Szüzekkel és a Skorpiókkal jó barátságot ápolnak, míg a Nyilasokkal, Ikrekkel, és Oroszlánokkal jó partnerei egymásnak. A Kosok egyszerre nyűgözik le, és taszítják is, így velük inkább távolságtartóbbak. Sok közös vonásuk van a Bikákkal, és a Bakokkal. A Halak és a Rákok érzelmei túl sokak neki, így velük nehezen jönnek ki.

Skorpió

A Skorpió férfi szexuálisan nagyon mély, és intenzív. Ha szeret egy nőt, akkor mindig kívánja, és nagyon szeret vele kísérletezni az ágyban, sokszor pikáns dolgokat is kipróbál. A Mérlegekkel, és a Nyilasokkal jó barátságot ápolnak, ám a Halak és a Rákok a legjobb partnerei. A legtökéletesebb párjuk a Szűz és a Bak nők. A Bikák lenyűgözik őket, és kiváló szexben lehet részük együtt, de ez soha nem tartós. Sok közös vonásuk van a Kosokkal, de nincs mély kapcsolatuk a Halakkal. Az Ikrek nők túl beszédesek neki, az Oroszlánokkal pedig csak küzdelmek árán tudnak együtt maradni.

Nyilas

A Nyilas férfi szeret utazni, imádja élvezni a szabadságát, és nagyon bölcs. Olyan nőt szeret, aki intelligens, aki szeret utazni és aki taníthat neki új dolgokat. A Skorpiókkal és a Bakokkal jó barátságot ápolnak, míg az Oroszlánok és a Kosok megfelelő partnerei lehetnek. A Mérleg, és Vízöntő párosokkal jönnek ki a legjobban. Az Ikrek nő cserfessége elriaszthatja, a Halakkal pedig nincs sok közös tulajdonsága. Nincs mély kapcsolata a Rákokkal, a Szüzekkel és a Bikákkal.

 

Ezek a leghűségesebb társak… (Legalábbis a csillagjegyük szerint!)

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *