LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Mozizom

Halle Berry a minap 52 éves lett, viszont 25-nek néz ki… Elárulta, hogyan csinálja!

Share

Az Oscar díjas színésznő, aki még Bond-lány is volt egykor, egészen elképesztő harmóniát és szépséget sugároz… Mi a titka?

Az időt nem lehet visszaforgatni, nem lehet megállítani. Nem is kell. Azok, akik rivaldafényben élik az életüket folyamatos nyomásnak vannak kitéve, hogy tökéletes testük, arcuk legyen. Egyik kedvenc színésznőnk talán egy kicsit eltűnt az újságok címlapjáról, és ez jól is van így, hiszen saját bevallása szerint, soha nem volt még ilyen boldog.

“Hiszem, hogy a valódi szépség egészséget jelent, és az a szép, aki jól érzi magát a bőrében. A szépség világa folyamatosan változik, de ha az egészségedre odafigyelsz, és mély kapcsolatot alakítasz ki magaddal, és a testeddel, az látszik.”

Akárcsak Gweneth Paltrow, vagy Reese Witherspoon, Halle Berry sem hagyja ki a napi jógát, és a meditációt. Holisztikus megközelítése és a kemény edzések meghozták az eredményt, a színésznő ragyogó és kiegyensúlyozott, nézd csak!

Forrás: Instagram

A Jóga jó neked, kezdd el te is, soha nem késő, a Jóga Pop oldalát pedig kövesd még több inspirációért!

A Gyerünk Anyukám! pedig mindenkinek segít, akinek van 20 perce, hogy magával foglalkozzon.  Soha ne mondjatok le az egészségetekről!

Nézd meg ezt is:

21 sztár, aki a jóga megszállottja és *teljesen* igazuk van! Te mikor kezded el?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *