LOADING

Type to search

Lakom Utazom

10 kibérelhető ház az Airbnb-n, amit látnod kell, mert egyszerűen fantasztikus!

Share

10 éves születésnapját ünnepli az Airbnb, ahol bárki ki tud bérelni belföldön és külföldön egyaránt szuper szálláshelyeket. A kerek évforduló miatt az oldal közzétette a legnépszerűbb szálláshelyeket, mi meg csak ámulunk és bámulunk.

Ha külföldön jársz, és jutányos áron szeretnél szuper szállást találni, akkor javasoljuk, hogy nézz körül az Airbnb oldalon. Itt rengeteg lakás, és ház van fent, amit kibérelhetsz egy-két napra, de akár több hónapra is. Az oldal nagyon népszerű az utazók körében, és már a tizedik évét ünnepli. Ennek apropóján lássuk, hogy mik voltak a legszuperebbnek ítélt szállások az utazók szerint!

1. Elképesztő teraszos ház (Kotor, Montenegro)

Aki kiveszi ezt a lakást, az csodás vízparti panorámát is kap mellé, hiszen egy csodás teraszon lehet lazítani, és élvezni a Kotor-öböl nyújtotta a kilátást. Milyen jó lehet itt borozgatni, aztán megmártózni a vízben!

2. Hangulatos palota (Marakesh, Marokkó)

A riadnak nevezett tradícionális marokkói épületben csodás boltívek várják az új lakóikat. A riad tetején egy exkluzív tetőn lazíthatsz, és kortyolgathatod a helyiek által oly népszerű menta teát.

3. Az átlátszó ház (Yucca völgy, Amerikai Egyesült Államok)

Egy üveggel körülvett hálószobában fekve bámulhatod a csillagokat a sivatban. Wifi éppenséggel nincs, de egy teleszkóp elkél, így zavartalanul figyelheted meg a káprázatos égi panorámát.

4. Bambusz ház (Ubud, Bali szigete)

Ez a csodás bambuszból épült kis kunyhó igazi paradicsom a turisták számára. A végtelen földekre néző teraszon szúnyogháló védi a lakást, mialatt mi nézhetjük a kinti szentjánosbogarak táncát.

5. Erdei faház (Fern erdő, Hawaii)

Ha mindig is ki szeretted volna próbálni milyen egy erdei házikóban élni, akkor irány Hawaii, ahol a nemzeti park szélén található erdőben található faházat is kibérelheted. Vigyázat, közelben egy vulkán is van.

6.  A kövekből épült villa (Kréta, Görögország)

A természetes kövekből faragott ház egykor egy család otthona volt, most turistákat fogad. A villa a csodás Kissamos-öböl türkizkék vizére néz, így igazi álomhelyszín egy nászutas párnak.

7. Az eldugott kis kunyhó (Bali, Indonézia)

A listában található egy másik szállás Balin. Ez is szintén bambuszból készült otthon, és nagyon népszerű, így érdemes időben lefoglalni, ha itt szeretnél eltölteni néhány estét. Az ököház két emeletes, és igazán közel érezheted magad a természethez benne.

8. A kávék háza (Kolumbia)

Élvezd a trópusi gyümölcsöket és a zöldségeket, amiket a ház mellett található kis ökológiai gazdaságban termesztenek. A kávé régióban fekvő lakásból csodás a kilátás a végtelen mezőkre, ahol nem más, mint maga a kávé terem. az ültetvényeken. Természetesen kósolhatsz is a finom italból, ha itt szállsz meg.

9. Hector barlangja (Santorini, Görögország)

A Caldera sziklából kifaragott barlangház eredetileg egy borospince volt. Most csodásan berendezett, és az ide látogató vendégek mind imádták az itt eltöltött időt. A csodás kilátás a türkiz tengerre nagyon népszerűvé tette ezt a barlanglakást.

10. A hét kúp egyike (Ostuni, Olaszország)

Nem kell egy vagyont eltölteni ahhoz, hogy az Airbnb egyik legkeresettebb otthonában tartózkodhass. Az  I Sette Coni, vagyis a hét kúp egyike névre hallgató szállás tradícionális olasz otthon. A szállóvendégek a falu ikonikus fehér kőházainak egyikében lakhatnak, a naplementét pedig az olajfák alatt élvezhetik.

forrás

Ha már szállás, akkor ezt is nézd meg!

Íme a világ legkisebb (és legcukibb) hotelje, ami Dániában található!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *