LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: natúr sampon férfiknak, hogy késleltessük a hajhullást!

Share

Az African Spa szakállápoló termékeket gyártó hazai cég mellett szerencsére egyre több férfi teszi le a voksát és egyre több nő lepi meg egy-egy ilyen kozmetikummal a párját. Életem párja is kipróbálta és azonnal rajongójává vált.

A kis hazai startup egy budai alagsorban indult hódító útjára, az ötletet adó gyökereket viszont az ősi Afrikából hozta magával, a fejlesztő rengeteg maradandó emléket, benyomást raktározott el magában a fekete kontinenst illetően, többek között a természetes olajok szeretetét, amit meg akart ismertetni a magyarokkal is.

Innen pedig már nem volt megállás, adott volt, hogy a “szakállforradalom” idején felhasználják a tapasztalatokat és kiépítsenek egy férfiak számára trendi, hasznos és gyorsan bevethető kozmetikumokat kínáló manufaktúrát.

A tesztalany egy új irányvonalat képvisel a márka történetében, egész pontosan egy samponróll van szó, ami nem csak nálunk nőknél, de a férfiaknál is alapvető tisztálkodási szernek számít, az én párom például kifejezetten kényes arra, mivel mos hajat, mert hogy mesterszakács, így a konyhai szagok és a hosszú fizikai munka miatt napi szinten hajat mos ( persze, könnyű neki, majd ha hátközépig érő haja lenne, mint nekem, nem állna neki ilyen vígan a dolognak, addig tolná ki, amíg csak lehet…) Emiatt pedig egyáltalán nem mindegy neki, mit ken a fejére.

Az alapvető elvárások általában mindenkinél ugyanazok: legyen jó illata, legyen intenzív, jól tisztító habja, frissítsen fel és tüntesse el a korpát. Na, női szemmel ez így egyszerre kb. teljesíthetetlen, legalábbis én nagyon ritkán lelek rá ilyen csodaszerre, de hiszitek, vagy sem, egy kifejezetten férfiak számára készült samponnak, ami ráadásul natúrkozmetikum, mégis sikerül mindezt megugrania.

 Az African Spa Caffeine Shampoo igazából vitalizálásra és hajhullás ellen született, de a mi tapasztalataink alapján bármilyen hajtípusra bátran merjük ajánlani. A koffein, a panthenol és a keratin erősítik a hajszálakat, a kicsit pézsmás-citrusos aroma vaníliás kávéval megfejelve pedig nagyon férfias, mégsem a kommersz maszkulin parfümöt érezzük benne, hanem valami friss, fiatalos erőt és lendületet.

Szó sincs róla, hogy ráerőltetném bárkire a családomban a natúrkozmetikumokat, mégis úgy veszem észre, egyre inkább belátják, milyen jó dolgokra bukkanhatnak, ha adnak egy esélyt ennek a szekciónak. Legutóbb a bátyám próbált ki többféle szakállápoló szérumot a márkától, aki nagyon elégedett volt velük, most pedig a kibontakozófélben lévő hajápolási vonalba nyerhettünk bepillantást, ami reméljük, ezek után még több termékkel bővül majd, mert nagyon ígéretes, amit láttunk. Nálunk azóta minden este van egy kis szafari hangulat a fürdőszobában.

 

Még időben vagy, hogy 20%-al olcsóbban vegyél African Spa termékeket, ugyanis a cég most lett három éves, így a   bday kuponkóddal olcsóbban vásárolhatsz a webshopjukban!

Nézz körül náluk, hiszen borotválkozási termékeket és szakállápoló termékeket is gyártanak, natúr anyagokból, kézzel.

www.africanspa.hu

 

Ha szeretnéd egy tényleg jó kozmetikummal meglepni a párodat, a sampont ITT KERESD! 

Olvasd el ezt is:

Nem kell, hogy szúrjon! Szakállápolás mesterfokon, hazai manufaktúrából!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *