LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Leteszteltük! – Pigmentfolt-halványítás mesterfokon a L’amia Natura jóvoltából

Share

Újabb kincseket próbáltunk ki a L’amia Natura termékkínálatából, és bizony most sem csalódtunk… Íme a nyár utáni slágertermék, a tökéletes kombináció a pigmentfoltok eltüntetésére!

Most, hogy végérvényesen elbúcsúztunk a napfényes nyártól, ideje nekilátni az őszi “bőrtuningnak” és szót ejteni az egyik legmakacsabb bőrproblémáról, a pigmentfoltokról.

Mielőtt belemennék a részletekbe, érdemes tisztázni, mi is az a pigmentfolt és hogyan jelenhet meg.

„Számos kiváltó oka lehet. Az egyik leggyakoribb eset, hogy a nyári időszak közben, illetve az után jelennek meg a pigmentfoltok, hiszen legtöbbször a napsugárzás az okozója, velejárója pedig a napkárosodott bőr.

Ezek a sötét foltok kialakulhatnak továbbá hormonális változásoktól és előfordulhat, hogy valaki egész egyszerűen genetikailag hajlamos rá. Okozhatják fogamzásgátló tabletták, egyéb gyógykészítmények, de gyakran a várandósság utáni időszakban jelennek meg. Érdemes kiemelt figyelmet fordítani a szintetikus összetevőket tartalmazó parfümökre, kozmetikumokra is.”

– fogalmazott egy korábbi interjúnkban Gáspár Viki, a márka alapítója és termékfejlesztője.

Tavaly debütáltak az új termékek a márka kínálatában, és a L’amia Natura most sem bízta a véletlenre: rögtön két terméket fejlesztett ki a pigmentfoltok halványítására, amelyek csomagban érhetőek el mind a budapesti üzletben, mind a webshopban. A termékek külön-külön is használhatóak, de a maximális hatást együttesen fejtik ki.

Az egyik termék a csomagból a C-vitamin szérum vörösáfonya őssejttel. Nem meglepő, hogy ettől esett le az állam leginkább, hiszen a C-vitamin a kozmetikumok terén is csodákra képes. Viszonylag sűrűbb állagú szérumról van szó, amelyet pipettás kiszerelésben kaphatunk. Ennek oka, hogy a vásárló könnyedén tudjon adagolni, ugyanis nagyon kevés mennyiséget kell felvinni a problémás bőrterületre. Nagyon keveset!

[message type=”success|error|info|notice”]Olyan erős koncentrációról van szó, hogy ha túl sokat teszünk fel, nem képes beszívódni bőrünkbe és darabosan lepereghet, továbbá enyhén húzni kezdi a bőrt. Szóval tényleg: a kevesebb néha több! Főleg, ha a L’amia Natura C-vitamin szérumjáról van szó.[/message]

Az egész procedúrát érdemes az esti rutinba beépíteni és zuhanyzás után felvinni a krémeket a bőrre. Elsőként a C-vitamin szérumot kell kis mennyiségben felvinni, majd, amikor kellőképpen beszívódott, jöhet második lépésként a pigmentfolt-halványító krém.

A szérum esetében még kiemelendő, hogy nem csak a pigmentfoltok halványításánál képes kifejteni jótékony hatását, hanem pattanások eltüntetésénél is. A régről megmaradt hegek, sebhelyek és foltokat is képes egy-két nap leforgása alatt eltüntetni.

Ez követően felvihetjük – szintén kis mennyiségben – a pigmentfolt-halványító krémet is, amely nem csak tartalma tekintetében csodálatos, de a külső megjelenése is csillagos ötös! Sokan ódzkodnak nyáron a testápolók használatától… Azonban a pigmentkrém nem kifejezetten testápoló funkciót tölt be, illetve rendkívül könnyed, lágy textúrájú krémről van szó, ezért nem jelent problémát nyáron használni. Elegendő a problémás területre felvinni és pillanatok alatt beissza a bőrünk.

Na de mégis hogyan képesek ezek a termékek eltüntetni a májfoltokat, pigmentfoltokat?

Senki se arra gondoljon, hogy ezek csodaszerek jönnek, majd egyik napról a másikra eltűnnek az ott éktelenkedő sötét foltok. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezt a termékcsomagot kúraszerűen szükséges alkalmazni, s nem elegendő csak akkor felkenni, amikor néha napján eszünkbe jut.

A tesztek során 3-12 hét alatt eltüntette, halványította a pigmentfoltokat – ez nagyban függ attól, hogy kinek milyen a bőrtípusa, illetve milyen régóta van jelen a bőrén a pigmentfolt. A legfontosabb tehát a folyamatos, napi rendszerességű használat.

Jómagam három hónappal ezelőtt fogtam bele a tesztelésbe, mire tényleg szemmel láthatóan kezdett halványodni a már gyerekkorom óta jelenlévő pigmentfolt. Szóval a L’amia Natura újra bizonyított…

A L’amia Natura pigmentfolt-halványító csomagját ITT találod!

Újdonságokért, naprakész bőrápolási tanácsokért kövesd a L’amia Natura Facebook oldalát vagy látogass el a budapesti üzletbe!

Cím: 1061 Budapest, Székely Mihály u. 4-6.

 

Az egyik kedvenc magyar márkám további terméktesztjeit itt olvashatod el:

Testápoló, amit nyáron is használni fogsz! – Kipróbáltuk a L’amia Natura újdonságát!

Élménybeszámoló életem első *arcpakolásáról*! – Leteszteltük egy újabb L’Amia Natura terméket!

 

 

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *