LOADING

Type to search

Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Bio Spa Firming Face Serum, a feszesítés nagymestere

Share

Nem tartalmaz mérgező vegyszereket, kémiai anyagokat, kőolajszármazékokat, parabént, illatanyagot, színezőanyagot, mesterséges összetevőt és mégis működik.

Bevallom a ránctalanító, feszesítő termékekkel kapcsolatban kicsit mindig szkeptikus vagyok, mert egyrészt szeretem az életem nyomait az arcomon, másrészt nem igazán szoktam hozzá, hogy egy termék ebben a kategóriában működik, pedig húsz éve írok kozmetikumokról. Igaz, ránctalanítani csak néhány éve kezdtem el.

Vannak azonban azok a mikroráncok, amelyek nem a mosolygós éveket mutatják, hanem azokat a strapás napokat, amelyeket mostanában élek.

A bőr érzékeny és azonnali lenyomat az életünkről: megmutatkozik rajta a fáradtság, a dehidratáltság, a stressz. Ez pedig negyven fölött sokkal, de sokkal jobban látszik.

A termék kézhezvételekor már azonnal megéreztem, hogy ez egy igazi luxus cucc, elérhető áron, prémium csomagolásban, és ami a legfontosabb prémium összetevőkkel.

A feszesítést fordítsuk le, hiszen a fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. A bőr nedvességmegőrző képességét erősíti meg a termék, használata után, már nagyon hamar érzdődik, hogy sokkal puhább, selymesebb a bőr, kevesebb nappali és éjszakai krém igénye van.

Az ősz beköszöntével szükséges néhány kozmetikumot elhagyni és a hidratlására helyezni a hangsúlyt, hiszen a fűtés, a szél, a párás, esős idő következtében a bőr kipirosodhat, felületi száraz lesz, húzódik.

Bár a belső hidratálás (víz! víz! víz!) ilyenkor is nagyon fontos, legalább ennyire fontos, hogy az esti rutinba is beépítsünk egy terméket, ami a víz megtartásáról gondoskodik.

A Bio Spa terméke pedig több szempontból is átmegy ezen a teszten:

  • nem tartalmaz felesleges adalékanyagokat, érzékeny bőrűek is bátran használhatják
  • tartalmaz viszont hialuronsavat, ami nélkül 40 fölött nincs ránctalanító termék
  • a benne lévő varázsmogyoró nyugtatólag hat a bőrre, és a kipirosodásra is gyógyír
  • tartalmaz oliva olajat, ami tápláló, hidratáló és bőrpuhító
  • a sárgarépa kivonat pedig élénkíti a fakó bőrt!

Ami miatt én különösen megkedveltem ezt a terméket az a “zselés” állag, ami szuper gyorsan felszívódik, és a hatóanyagok bőrbe jutását is extra gyorsan elvégzi.

Érdemes tonizálás után, este felkenni, és a napi rutint akár egy Bio Spa krémmel, vagy arcolajjal befejezeni.

Az őszi/téli arcápolás titka ugyanis az, hogy mennyire tudjuk benntartani a nedvességet, nem pedig az, hogy mennyire tudjuk bevinni. Az ugyanis a könnyebbik dolog.

A Bio Spa feszesítő arcszéruma ebben hatalmas segítség úgy, hogy közben nem terheli meg kemikáliákkal a bőrt.

A Goodstuff magazin főszerkesztőjének ajánlásával.

Ide kattints érte!

 

A Sea of Spa-ról

Az elvégzett kísérletek sokasága és az azokat igazoló objektív tényezők közismertté váltak a világon, és eredményeik alátámasztják a SEA OF SPA termékek hatását a bőrre és az öregedés lassítására. A SEA OF SPA összetevőket tartalmazó termékfejlesztéseket a Holt-tengeri kozmetikumok területén olyan piaci résekre tervezték, amelyeket eddig nem jellemzett a termékek bősége, és amelyeken ma már gyors terjeszkedés indult el.  A SPA termékek kutatáson és biotechnológiai tudáson alapulnak, és olyan bőrbetegségek kezelésében is hatékonyak, mint pl. a terápiás Holt-tengeri kozmetikumok területén ismert pikkelysömör, a seborrheás ekcéma vagy különféle reumatikus betegségek.

Tags:
Hidasi Judit

A Goodstuff Magazin alapítója, főszerkesztője, író, újságíró. Hisz a szavak erejében, a rock and rollban és a nőkben. (És persze a férfiakban...) Jelenleg hatodik könyvén dolgozik, Április út című regénye Szlovéniában érettségi tétel. Elkötelezett híve a szakmájának, az oktatásnak, és az új dolgok felfedezésének. Ide írhatsz neki: goodstuffmagazin@gmail.com Könyveit itt keresd:gabo.hu és publio.hu(És a könyvesboltokban.)

  • 1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *