LOADING

Type to search

Uncategorized

9 közhely, ami *tényleg segít* a nehéz időkben…

Share

Összetört a szíved? Talán elhagytak? Vagy te hagytál el valakit? Elvesztetted a munkád? Összetörték az álmaid? Elvesztetted egy szerettedet? Tudjuk, hogy egyik szituáció sem egyszerű…

A sebek begyógyulnak

Ez a legerősebb emlékeztető! Talán nem fogod elfelejteni a téged ért csapást, de tudd, hogy a fájdalom el fog múlni és jobban fogod érezni magad hamarosan.

Fontos vagy valakinek

Ha nehéz időszakon mész keresztül sokszor érezheted úgy magad, hogy senki sem ért meg, és senki sem érzi át a fájdalmad. Pedig ez nincs így. Te is fontos vagy valakinek/valakiknek, és számíthatsz ezekre az emberekre, még akkor is ha te most nem látod.

Számít, hogy létezel

Egy rossz periódusban úgy gondolhatod, hogy nem számít az sem hogy élsz-e vagy halsz, pedig ez a legnagyobb butaság. Számítasz magadnak, és azoknak is, akiknek fontos vagy (előző pont!). Ráadásul az univerzum is melletted van, még ha nem is hiszel benne.

Végül minden rendben lesz

A dolgok jól működnek, ezt jobb ha megtanulod. Néha váratlan módon egy-egy pozitív fordulattal, de helyre kerül az életed, ráadásul ez történhet úgy, hogy észre sem veszed hirtelen, aztán már csak a jó dolgokat fogod látni.

A dolgok hamarosan jobbak lesznek

Néha úgy gondolod, hogy olyan ez az egész, mintha sosem érne véget, és csak áramlik a rossz. Nehéz belegondolni, hogy jobb lesz valaha is, de mi tudjuk, hogy jobb lesz hamarosan.

Van megfelelő alkalom, csak meg kell találnod

A “megfelelő” idő, vagy “legjobb” lehetőség szerinted sosem jön el, pedig csak el kéne döntened, hogy kilépsz a komfortzónádból, vagy a kényelmes szobádból és végigcsinálod, amit meg akarsz tenni. Tekintsd szórakozásként ezt a cselekedet, és valósítsd meg a dolgaidat!

A szenvedés véget ér

Használd fel a belső erődet, és adj esélyt a pozitív gondolatoknak. Érdemes támogató légkörrel körülvenni magad, hogy tényleg végleges véget vess a (saját) szenvedésednek. Ez időbe telhet, de a rossz dolgok nem tartanak örökké.

Erős vagy és bölcs

Igen, ezek a tulajdonságok benned is megvannak, csak lehet, hogy még nem találkoztál velük. De ismered a létezésüket, csak még nem használtad őket a szorult helyzetben. Nézz mélyen magadba és keresd meg a belső békéd, és menj tovább az utadon erősen és bölcsen.

Vállald önmagadat!

Ne engedd meg magadnak, hogy elbújj a világ elől, és engedd meg magadnak, hogy a világ megtudja, hogy milyen vagy, amikor igazán magad alatt vagy. Ne szabj gátat a félelmeidnek, mert megijedtél, hogy az emberek megítélnek ezáltal. Vállald önmagadat, hidd el, hogy nem fogod eltaszítani a szeretteidet!

forrás

Ez is hasznos lesz!

Találj valakit, aki a rossz napjaidon is szeret

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *