LOADING

Type to search

Ez+az

Ezért lehetetlen elfelejteni, ha egy Skorpió szeret…

Share

Megvan az oka annak, hogy miért hívják Skorpiónak.

Az egyik legerősebb jegy, amely már a nevével is képes félelmet kelteni. A jegy, amelynek sokan a közelébe sem mennek. A leglojálisabb barát, és a leghalálosabb ellenség. Vagy imádod, vagy gyűlölöd.

A Skorpió amely sikerre született soha nem téveszti szem elől a célt. Arra figyel, ami kell neki, és addig nem áll meg, amíg el nem éri. A szerelemeben is így van. Ha veled akar lenni, akkor egész életében szeretni fog, még akkor is, ha már nem vagytok együtt. Szerelme égig emel a kapcsolat tüzében, és a mélybe taszít, ha megbántod.

Nem esik könnyen szerelembe, de ha egyszer mégis, akkor nagyon. Minden érzékével szeret, szenvedélyesen, és nem szegi meg az ígéretét.

Ha egy Skorpió szeret nem rejti el az érzéseit, nem játszmázik, nem vezet félre. Nem ismer akadályokat és határokat ha a szerelméről van szó, azonnal akarja és örökre. 

Ha egy Skorpió környékez meg, előbb vagy utóbb úgyis beleszeretsz.

Ebben a világban, ahol a “modern randizás” dívik, a Skorpiók az utolsó lovagok, akikre tényleg lehet számítani. Ha nem is tud mindent megadni, amire vágysz egyben biztos lehetsz: megad mindent, amilye van.

Vele nem kell azon tanakodnod, hogy az érzései valódiak-e. Ha kimondja, hogy szeret, akkor az így is van. De egyébként nincs is rá szükséged, mert úgyis tudod…

Csak akkor megy bele egy kapcsolatba, amikor készen áll. Soha nem unalomból, vagy azért, hogy helyettest keressen. Ő azért van veled, mert így akarja, nem azért, mert kell mellé valaki, akivel elüti az idejét.

Nem könnyű őt szeretni.  Szükség van jó adag türelemre, és ki kell lépned a komfortzónádból, mert hihetetlen kalandokra visz. Érzelmileg és fizikailag is. Amíg nem éri el azokat a mélységeket és magasságokat, amelyek a lételemei, úgysem hagy békén.

Gyenge szívvel nem lehet őt szeretni.  Mágnesként vonzz magához és a benne lévő misztikumot is el kell fogadnod. Míg ő teljes őszinteséget és nyíltságot vár el, mindig lesz egy hely, ahová neked soha nem lesz bejárásod.

A szerelme időtlen és nem ismer határokat.

Ha el is kell válnotok egymástól, soha nem felejted el.

Olvasd el ezt is:

Hogy mutatják ki egyes *csillagjegyek*, hogy odáig vannak érted?

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *