LOADING

Type to search

Karácsony Rácsodálkozom

Az idei karácsony legnagyobb őrülete ez az alkoholos karácsonyfa dísz lesz

Share

Bár a karácsony még egy kicsit odébb van, de a napok rohamosak telnek és az idei ünnepi trendekre már most rákészülhetünk. Megmutatjuk, hogy idén milyen karácsonyfadísz lesz nagyon trendi a fenyőfákon! 

Az ünnepi időszak jó arra, hogy magunkhoz vegyünk egy-egy lélekmelegítő koktélt, vagy italt. És miért ne tehetnénk ezt Szenteste a saját karácsonyfánk alatt? A The Lake Distellery kitalálta, hogy olyan karácsonyfadíszeket készít, amiben alkoholos meglepetés várja a karácsonyi lázban megfáradt felnőtteket.

A hatos díszdobozban beszerezhető díszek mindegyik egy alkohol fajtát rejt, ráadásul három félét rögtön. A whisky szerelmesei sem fognak csalódni, ugyanis ilyen készletet is lehet rendelni, és persze fellógni a fára, hogy aztán az ünnepek alatt elfogyasszuk róla.

Egy doboz alkoholos karácsonyfadísz 46 dollárba kerül, ez átszámítva 13 ezer forint körül van. Nem olcsó, viszont nagyon különleges ízeket ígér a cég akik ünnepi és nagyon minőségi alkoholokat válogattak össze. Az ízek között megtalálhatóak a friss gyümölcsök, a fűszeres ízek, és természetes a sós karamella, és a boróka bogyó is.

forrás

Te kortyolgatnál ilyen díszeket Szenteste? Jó ötlet szerinted? 

Idén valami más is hódít a karácsonyfákon!

Unikornis rajongók figyelem! A karácsony is a ti ünnepetek lesz!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *