LOADING

Type to search

Ez+az Inspiráció Mozizom

10 *nyomós* érv, hogy miért randizz egy filmrajongóval!

Share

Persze túl azon, hogy kedves, szexi és izgalmas, mondunk még tizet, amit nem baj, ha szem előtt tartasz.

Egy igazi filmrajongóval az élet mindig izgalmas, ne hidd azt, hogy csak a tévé előtt ül és mások életét bámulja. De nem ám!

 

1: Soha nem unalmas

A filmrajongók talán egy kicsit naívak, de mindig hisznek benne, hogy a világ csodálatos, és érdemes felfedezni. Igyekeznek minden napot úgy megélni, mint a “filmeken” és ez bizony néha nagyon izgalmas történésekhez vezet.

2: Mindig hoz valami apróságot

Pláne, ha filmes estét tartotok. De egyébként is nagyon adakozó ember, aki többnyire pozitívan látja az életét, miért ne adna ebből másnak is? Szereti kifejezni amit érez, és ha a jól főz, biztos, hogy el fog kényeztetni.

3: Kreatív, ha a randikról van szó

Naná! Millió filmben, millió ötletet látott már, bolond lesz nem kihasználni az ismereteit… Simán elképzelhető, hogy elindultok valahová, és valahol teljesen máshol lyukadtok ki. Vagy éppen egy olyan komplett estét szervez le, amit soha nem felejtesz el…

4: Emlékezni fog, hogy mit szeretsz és mit nem

Mivel sok filmet néz különleges szeme van az apró dolgokra, a részletekre. Hidd el, hogy azt is pontosan tudja, hogy mit viseltél akkor, amikor először meglátott…

5: Az “egysorosok” mindig felvidítanak majd

Mindenre van egy idézete és ez nagyon vicces. Akármilyen szituációba is keveredtek együtt mindig mondani fog egy John Mcclane-t, vagy egy Rambo-t. Vagy csak ezt: “Minden rendben lesz, Kölyök!”

6: Spontán

Bármikor képes elugrani hozzád, ha mondanivalója van, vagy csak látni akar. Hát persze… annak idején hajnali négykor is lement a Tékába, ha épp akkor vitték vissza a filmet, amire várt. Megragadja az alkalmat, amikor kínálkozik.

7: A legjobb beceneveket fogja neked kitalálni

A filmekből bármikor tud meríteni, és mivel figyel rád, még az is meglehet, hogy bele is trafál!

8: A barátait is kedvelni fogod

Egy filmrajongónál, csak több filmrajongó viccesebb. Egy csapat ember, aki ugyanazokért a dolgokért rajong szenvedélyesen? Fantasztikus kaland!

9: Érzékeny

Ha bármikor beszélgetni akarsz vele megteheted. Őt nem kell hetekig nyüsztetni, hogy mondja el, hogy mit érez, vagy mit gondol dolgokról. A filmekből jól ismeri a párkapcsolatokat, és tudja, hogy beszélgetés nélkül nincs megfejtés.

10: A film mindig jó ötlet

Ha nem tudsz kitalálni semmit, hogy felvidítsd, vagy megajándékozd bármikor vehetsz neki egy jegyet a kedvenc, vagy nagyon várt filmjére. Rendezhetsz mozi maratont, vagy privát mozizást. Egy biztos, neki mindig könnyű ajándékot választani!

 

Nézd meg ezt is:

10 színésznő, akinek karrierje nagyot fordult a 2000-es évek óta – és hol vannak most?

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *