LOADING

Type to search

Karácsony Kipróbáltuk Szépítkezem

Kipróbáltuk: Brilla Red Nopal kaktusz szépségolaj

Share

A kozmetikumok jelene és jövője. Arcolaj, szépségolaj, nem csak száraz bőrre! Most egy magyar terméket próbáltunk ki, hisz tudod! A jelszó: vegyél hazait!

Sajnos még mindig sokan ódzkodnak attól, hogy olaj alapú kozmetikumot kenjenek az arcbőrükre, pedig nem kellene, hiszen nagyon széles skálán mozog ma már a kínálat és még a zsíros bőrüek is könnyen találnak olyat, amelyet nem hogy nem fogadnak majd negatívan, még kedvenc arcápolóvá is válhat náluk.

A Brilla márkáról már meséltünk nektek több termékbemutató kapcsán, de persze mindig van valami újdonság, amiről szívesen osztunk meg veletek is. Most épp egy különleges, igazság szerint multifunkcionális szépségolaj van terítéken, amely a csodálatos kaktuszfüge kivonatra épül és kenheted a bőrödre, a körmödre, vagy akár a hajadra.

Jómagam kifejezetten imádom a kaktuszfüge teát, de azt nem tudtam, hogy a bőröm is kedvelni fogja. Ez az egzotikus növény főleg Mexikóban és Dél-Amrikában honos, de ehető termése és értékes, magjából nyert olaja miatt ma már szerte a világon termesztik.

Számunkra most a világ egyik legdrágább olaja, a Nopal nevezetű a lényeges, melyet a kaktuszféle magjából vonnak ki. Csak hogy értsétek, nagyjából 300-400 kg gyümölcs felhasználása szükséges ahhoz, hogy 1 liter olajat kapjunk.

A Brilla készítménye 30 ml-es és 100 % tisztaságú, organikus Red Nopal olajat tartalmaz. A színtelen, szagtalan szépségolaj nagyon könnyű, nem hagy maga után zsíros érzetet, viszont gazdag hidratáló hatása miatt egy alkalommal maximum 2-4 cseppet bőven elég felvinni belőle a bőrre.

Mivel erős vízpótló, ezért száraz körömágyra, vagy töredezett hajvégekre is ideális gyógymód, de nagyon jó ránctalanító is, ezáltal pedig nem csak az idősebb korosztálynak, de a 25 év felettieknek is jó lehet megelőz céljából.

Nekem személy szerint a legjobban a szemem alatti karikák kezelésében mutatta meg erejét. A jobb szemem mellett rendszeresen előjön egy sötét, lilás folt, amit sehogy sem tudok eltüntetni (maximum, ha jobban kipihenném magam) és smink nélkül nagyon csúnyán látszik, így én erre igyekeztem megtalálni az olaj személyében a megoldást. Az esti arcápolási rutinom során egy könnyű hialuronos hidratálóval vegyítve viszem fel a kaktuszfüge olajat a lila területre és néhány nap után már nagyon sokat halványodott reggelre, lassan, fokozatosan pedig remélhetőleg teljesen el is fog tűnni.

Azért a hajvégekre is kipóbáltam, hiszen a sok vasalás, festés és most a szeles, hideg időjárás, a fűtött lakás megteszi negatív hatását. Jelentem, itt is jól teljesített, anélkül gyógyította meg a hajszálaimat, hogy elnehezített volna őket!

Kinek ajánlom? Azoknak, akik vízhiányos, fáradt arcbőrrel küzdenek, akiknek megsínylette az évszakváltás a haját és azoknak, akik nem alszanak eleget, de nem akarják, hogy ez meglátszódjon rajtuk.

Minket meggyőzött, próbáld ki te is ezt a különleges szépségolajat!

Tags:
Németh Kinga

Szépségblogger, krémmániás, sminkimádó, könyvmoly, táska - és cipőgyűjtő. Emellett kezdő háziasszony, a spórolás mestere és harcedzett vendéglátós, mindez pedig egy komoly, megfontolt személyiség mögött lakik, aki mindig keresi a jobbat és a fejlődés lehetőségét. Blogja: http://trukkosenszepano.blogspot.hu/

  • 1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *