LOADING

Type to search

Ajánlom

Így lesz varázslatos karácsonyod: íme a legjobb Harry Potteres ajándéktárgyak

Share

J.K.Rowling nagy sikerű könyvsorozatának mániája nem akar lecsengetni, pedig már több mint 20 év telt el az első könyv megjelenése óta, de a kis varázslótanonc története töretlenül népszerű. Mutatjuk a legjobb ajándékokat a Potter univerzumból! 

Ajándékozz te is idén a Harry Potter mániás barátodnak/barátnődnek, gyerkőcödnek, nagypapának, nagymamának, haverodnak, vagy éppen a kollégádnak valami szuper dolgot. Magadat is meglepheted, mert hát miért is ne? A karácsony arról is szól, hogy magunknak is örömöt okozzunk, és ha téged ez tesz boldoggá, akkor hajrá!

Minden termék adatlapja elérhető a termék nevére kattintva.

Roxfortos fényfűzér

Ha neked is minden vágyad volt a Roxfortban tanulni, és bármelyik házba szívesen lennél beosztva, akkor csinálj te is hangulat világítást a Roxfort zászlójával díszített fényfüzérrel.

Griffendéles sál

Ha téged (vagy az ajándékozottadat!) a Griffendél házba osztott volna be a bátorságod miatt a Teszlek Süveg, akkor ez a sál jó választás idén télre.

Roxfortos hőre változó pohár

A sima változaton az üvegpoháron színek nélkül láthatod a Roxfort címerét, ám ha hideg italt töltesz a pohárba a varázslat életbe lép.

Patrónusos lámpa

Ha neked is szarvas lenne a patrónusod, mint Harry Potternek, akkor ez a lámpa téged is elbűvöl majd a csodás kék fényével.

Cikeszes köntös

Az egyik leghasznosabb ajándék lehet egy Potter rajongónak ez az aranycikeszes köntös, ami pihepuha és természetesen a kvidiccs motívum díszíti.

Roxforti vonatos neszeszer

Ugye mennyire menő lenne egy ilyen Roxforti vonat feliratos (rajta a 9 és 3/4 vágány híres jelével) neszeszerben tárolni a tollaidat, vagy éppen a sminkcuccaidat? Tök jó ajándék lehet a barátnődnek, vagy akár magadnak is!

Dobby szabad bögre és zokni szett

Ha te is szeretted Dobbyt, a házimanót a történetekben, akkor emlékezz meg róla ezzel a bögre és zokni szettel.

Harry Potter FUNKO POP kulcstartó

A Funko Pop márka nagyon menő kis figurákat gyárt, természetes nem maradhatnak ki ebből a Harry Potter könyvek/filmek szereplői is. Akár Harryt szeretnéd a kulcson tudni (vagy akár a többi szereplőt) akkor irány a Beststuff.hu! 

Te milyen ajándékot vettél már a Harry Potter rajongó szerettednek, esetleg magadnak? Kommentálj! 

Ezt láttad már?

Mit árul el rólad a kedvenc Harry Potter szereplőd?

 

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *