LOADING

Type to search

Ajánlom Ez+az

Ismerd meg az ásványok ihlette Aurora Handmade Jewelry-t

Share

Valami finom és egyedi ékszert keresel magadnak, vagy ajándékba? Megtaláltad! 

Szilágyi Dorottya az Aurora Handmade Jewelry 27 éves megálmodója régóta vonzódik az ásványokhoz, ám szakmája eredetileg nem az ékszerkészítés. Eleinte csak magának, barátoknak, családtagoknak készített ajándékba ékszereket, de a rengeteg pozitív visszajelzés és az egyre csak halmozódó megrendelés után rájött, hogy az ékszerkészítést valamilyen formában komolyabb szintre szeretné fejleszteni.

2016 nyarán sok készülődés és várakozás után végre megszületett az Aurora Handmade Gemstone Jewelry. Az Aurora név jelentése sarki fény, egy egyedi és különleges jelenség, amik tökéletes passzolnak a Dorotty által megálmodott ékszerekhez. Az Aurora ékszerek teljes mértékben kézzel készülnek, különböző nyers, illetve csiszolt ásvány gyöngyök felhasználásával. A fő alapanyagok – az ásványok- minden ékszerben megtalálhatóak valamilyen módon. Az ásványok mellett az alapanyag mindig változó, mert a tervező mindig más anyagba szeret bele.

Dorottya gyakran használ zsinórokat, drótokat, köteleket, valamint különböző színű és formájú bőröket is. Ezek kombinációja mindig más és más, hiszen az egyediség képviselése szempontjából fontos, hogy ne készüljön két teljesen egyforma ékszer. “Én erre törekszem, így a nálam vásárolt ékszerek biztos nem jönnek veled szembe az utcán.”- mondta Dorottya, aki idén többféle karácsonyra tervezett ékszerrel is készül az ünnepre.

A finom, de egyben mutatós ékszerek kedvelőinek

Kollekciójának darabja idén ősszel/télen is nagyon finomra és egyedire sikeredtek. A Line névre hallgató fülbevalója arany műbőrből és dalmata jaspisból készült.

A legújabb Methallic Aurora nyaklánc kék-ezüst és rózsaszín-ezüst színkombinációkban elérhető, és nagyon jól mutat például a karácsonyi vacsorán, egy letisztult ruha mellé!

A letisztult stílus imádóinak

Egy igazi karácsonyi karkötő

A karácsonyi kollekció részeként készült ez a gold dupla műbőr karkötő, ami tökéletes ajándék lehet bárkinek a családban.

Karácsonyi karkötő szettek

Szintén karácsonyra készült ez a gold karkötőszett 3 verzióban: egy soros, dupla, 2 soros.

Ha megtetszett bármelyik kiegészítő, akkor érdemes felkeresni Dorottyát a Facebook-on, vagy ellátogatni az oldalára.

Ismerd az Aurora Gemstore Jewelryt jobban itt:

 

„A legjobb érzés az, amikor másoknak is tetszik, amit csinálok.”

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *