LOADING

Type to search

Karácsony

Idén ne egy üveg bort adj! Avagy ajándék ötletek a férfinak, akit szeretünk…

Share

Ajándékot kapni jó érzés, de adni még jobb! Ha egy igazán pasis pasival élsz együtt, akkor most figyelj! Egy olyan listát hoztunk, amiben menő ajándékötleteket találsz, hogy meglepd a Nagy Őt egy olyan dologgal, aminek nagyon fog örülni!

Valljuk be, a férfiaknak nehéz ajándékot venni. Hiszen míg anyukánknak, a barátnőnknek ott vannak az illatszerek, a gasztroajándékok, egy szép sál, kesztyű, vagy ékszer, addig a férfiakkal bajban vagyunk. Vagyis voltunk! Eddig a pontig!

Hoztunk 5 olyan ajándékötletet, ami mind könnyen elérhető, megrendelhető, és ha neked is egy igazi macsó a párod, akkor biztos, hogy örülni is fog bármelyiknek!

African Spa Dead Forest ajándékcsomag

Ha életed párja rendelkezik szakállal, akkor van egy tuti tippünk! Az African Spa Dead Forest ajándékcsomagja azoknak készült, akik szereti, ha igényes a szakálluk. A férfias illatú szakállolaj és szakállmosó rozmaringot, magyalt, ámbrát, cédrust és pézsma illatot is tartalmaza, és amellett, hogy ápolja a szakállat még puhává és könnyen kezelhetővé is teszi azt. Ráadásul finom illatába biztos, hogy te is beleszeretsz majd!

Wowa pénztárca

Ez a mutatós és praktikus pénztárca minden férfi álma. A fa anyagból készült kis pénztárcában több kártya is elfér, az aprópénz és a kulcs belefér a minizsebbe, a papírpénz pedig a kártyák mellé. Ha a pasid szeret Paypassal vásárolni, akkor nem kell elővenni a kártyáját, a Wowa pénztárcát elég csak odaérinteni a terminálhoz és máris fizethet egy mozdulattal. Ugye milyen menő? Több féle fa borítással tudod megrendelni: dió, kőris és tölgyfa.

Ha fontos neked és szíved választottjának is az, hogy olyan termékeket egyél, igyál, és vásárolj, amik etikus gazdálkodásból származnak, akkor irány az Avokadoshop! Ha pasid kávézik, akkor ki lepd meg egy finom szemes kávéból. Ajánljuk az Etiópiában készített csúcsminőségű darált arabica kávét, ami nagyon aromás, és tuti, hogy felpezsdíti a reggeleket.

Helle Fjellkniven kés

Ha a kedvesed szeret barkácsolni, netán foglalkozik a vadászattal is, akkor egy jó kés elengedhetetlen. Életre szóló ajándék ez a norvég családi kovácsműhelyben készült kés. A márka késeik nagy része kézzel készül, így garantálják a minőséget. A penge háromszor rétegelt szendvicsszerkezetű acélból készült magas széntartalommal. A Helle által használt acél drágább, mint legtöbb márkás késé.

Kordos Szabolcs – Hungary by night

A Hungary sorozat (Luxushotel Hungary, Turista from Hungary, Taxisvilág Hungary, Eszem-iszom Hungary, Airport Hungary) írója új könyvvel jelentkezett, ami ezúttal a hazai gazdagok és hatalmasok éjszakai útjait követi a budai magánpartiktól a VIP-termeken át egészen a belvárosi szállodai lakosztályokig. A könyvben megszólalnak az aranyifjak, valamint a luxusipar napszámosai és olyan titkokat osztanak meg az olvasóval, amikre nem is számítunk.

Te tudod már mivel leped meg a párodat karácsonykor? Áruld el nekünk kommentben! 

Nézd meg ezt is:

5 ajándék tipp, aminek egy borrajongó biztos örülne!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *