LOADING

Type to search

Karácsony Szépítkezem

Ha hercegnő a szerelmed… Mutatjuk az új kedvenc kencéit karácsonyra!

Share

Kedves Férfiak, ha jót akartok, akkor a következő dolgok közül szereztek be valamit a fa alá. Az öröm garantált lesz 🙂 

Hallottatok már a Nesti Dante márkáról? És a Szépségek Kicsiny Boltjáról? Ez nem egy regény címe, hanem egy szuper webshop neve, ahol rengeteg illatos csodát vásárolhattok, amikkel tökéletes énidőt lehet teremteni. Ráadásul a márka nagyon odafigyel a prémium minőségre, de az áraik nincsenek elszállva. Megfizethető áron kínálnak természetes összetevőjű szappanokat, hab és tusfürdőket, arc és testkrémeket, luxus szobaillatosítókat, mécseseket, folyékony szappant, de én idő ajándékcsomagok is rendelhetők, ha valaki szeretne kiszakadni egy kicsit az ünnepi forgatagból.

Egyébként a Nesti Dante manufaktúra elsősorban szappanokat gyártott anno, nevét az alapítójáról Nesti Danteról kapta a nevét, aki 1945-ben, 20 éves korában kezdett el szappanokat főzni a Firenze melletti otthonában. A márka szappanjait még mai üstben főzik, akárcsak anno Nesti Dante tette, viszont a termékek modern csomagolást kaptak és SLA és parabén mentesen készítik el őket! A Nesti Dante figyel a környezetvédelemre is: üzeme nem bocsájt ki káros anyagot, a csomagolások pedig 100%-ban újrafelhasználhatóak.

És ha már karácsony, akkor jöjjön néhány kedvencünk, amiket akár ajándékba adhatsz, akár magadnak is megveheted, a kényeztetés garantált lesz!

Nesti Dante Gold – Arany – hab- és tusfürdő 

Add ajándékba az ünnep csillogását! Valódi, 24 karátos aranyat tartalmazó luxus hab- és tusfürdő a firenzei liliom nemes illatával. A habfürdő-tusfürdő természetesen parabenmentes, és rendkívüli kímélő formátumú.

Nesti Dante Marsiglia Toscano – Muschio Bianco – Fehér pézsma natúrszappan 

Egy finom és nem tolakodó illatú szappannal nem lőhetsz mellé, ha ajándékot keresel! A Nesti Dante szappanjai mind kőolajmentesek, a legfinomabb, étkezési minőségű növényi olajokból készülnek. Fantasztikus illatukat a legmagasabb minőségű kókusz- és pálmaolajnak köszönhetik, mert ezek természetes illatát a illóolajok és növényi hatóanyagok kiemelik, nem elnyomják.  A szappanok vegán termékek, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaznak, állatokon nem tesztelték őket. Mi a fehér pézsma natúrszappant ajánljuk, ami finom illattal vonja körbe használóját!

A nélkülözhetetlen kis fekete ajándékcsomag

Íme a luxus csomag a vérbeli uralkodónőknek! Ez az ajándékcsomag egy szappant, folyékony szappant és egy luxus tus és habfürdőt tartalmaz. Ráadásul a csomaggal 1000 forintot is spórolhatsz, ha egyben vásárlod meg, mint külön külön.

Nesti Luxury Platinum pálcás szobaillatosító

Vond be az otthonodat is egy különleges illattal! A finom részletekkel megrajzolt doboztól az drága illóolajokkal feltöltött, elegáns négyszögletes üvegig, a Nesti Dante Luxus Szobaillatosítók a luxus érzetét keltik. A szobaillatosító stílusos kiegészítői minden enteriőrnek. Ez a termék ráadásul a kifinomult fehér kamélia, ylang-ylang, jázmin, bergamot illatával varázsol el mindenkit.

És a legjobb benne? Hogy ezeknek a kozmetikumoknak a hatásait bárki élvezheti!

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *