LOADING

Type to search

Ez+az Karácsony

Melyik csillagjegy totálisan Karácsony mániás, és melyik utálja az egészet? Mutatjuk a listát!

Share

Na, ki a legnagyobb Grincs?

1. Rák

Ő az, aki már szeptemberben felhozza a pincéből a dekort. Imádni való, lelkes és vidám egész hónapban!

2. Bika

Amikor beköszönt a tél, újra gyerekké változik. Pontos elképzelése van az ünnepi menüről, és általában véghez is viszi, amit kitalál!

3. Oroszlán

Mivel imádja a gyerekeket, számára ez a szezon a gyerekek boldoggá tételéről szól. Jótkénykodik, és az összes unokaöccsét elviszi szánkózni. Vagy korizni…

4. Szűz

A pontos Szűz imádja a dekorációt és a gyömbér illatot a lakásban. Ha vele töltöd az ünnepeket szerencsés vagy! Igazi Téli Csodavilágot képes varázsolni!

Nézzétek meg ezt, szerintünk tetszeni fog!

6 egyszerű, de nagyszerű szobaillatosító, amit ajándékba is adhatsz idén karácsonykor!

5. Vízöntő

A legszentimentálisabb jegy rengeteg zsepit elhasznál ebben az időszakban. Imádja a karácsonyi filmeket, és nem teszi jobban boldoggá semmi, mintha eltalálja, hogy mit szeretnél karácsonyra!

6. Halak

Az ő szenvedélye a karácsonyi ízvilág. Imád mindent, ami mézes, fahéjas, diós… A többi dolog, a fa, az ajándék, nem nagyon érdekli, de a sütikért, és a forró italokért odavan!

7. Mérleg

Számára a Karácsony a romantika ünnepe. Ilyenkor gyertyát gyűjt, finom borokat vásárol, és mindent megtesz, hogy számodra is emlékezetes legyen az ünnep.

8. Skorpió

Kicsit nehezen hangolódik rá minden évben, de decemberben azért már ő is várja, hogy legyen fa, és nyugalom. A klasszikus dolgokat szereti a Karácsonyi asztalon, és bizony ő az, aki még mindig küld képeslapot is!

9. Kos

Gyerekként imádta a Karácsonyt, aztán… valahogy elmúlt a varázslat. Kár, mert a Kos tele van energiával és jókedvvel, jó lenne, ha ebből másnak is adna. Szíve szerint összepakolna és elmenne egy meleg szigetre.

10. Bak

Mivel ilyenkor van a szülinapja, gyerekkora óta haragszik, hogy neki csak osztott figyelem jár. Ezt megértjük. Nem is vitatkozunk vele.

11. Nyilas

Nem igazán érti, hogy mire ez a nagy felhajtás. Ez is csak egy nap, nem? Különösebben nem érinti meg a Karácsony hangulata, szeretne túlleni rajta, általában decemberben már a nyaralást tervezi.

12. Ikrek

Ő általában Karácsony napján jön rá, hogy idén még semmit nem vett meg. Számára az egész élet egy rohanás, miért lenne most másként? Az utolsó pillanatra hagy mindent, és boldog, ha épp bőrrel megússza az egész hacárét. Felesleges rohanásnak és idegeskedésnek véli az egészet…

Nézd meg ezt is:

A szeretet, amely örökké tart… Ezen a karácsonyi kisfilmen pityereg most mindenki – igen, mi is…

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Stories