LOADING

Type to search

Ajánlom Budapest Inspiráció Karácsony Lakom

9+1 dolog, amit szerethetsz a karácsonyban (ha még egyáltalán nem jött meg a hangulatod)

Share

Az egész város fényárban úszik, az üzleteket elárasztották a karácsonyi ajándékcsomagok, mindenki arról beszél, hogy mit főz Szenteste, ezerrel üvöltenek a karácsonyi dalok mindenhol, és már a Mikulás is megérkezett, de a te karácsonyi hangulatodat nem hozta magával. Rá se ránts, mire a listánk végére érsz, neked is megjön a kedved az ünnephez! 

Karácsonyi zenék

Te is biztos ismersz olyan embert, aki már októberben a karácsonyi Spotify listáját hallgatja, van aki pedig még advent első vasárnapján sem képes egy dalt sem meghallgatni. Viszont a karácsonyi dalok hallgatása köztudottan fokozza az ünnepi hangulatot, úgyhogy dobj be egy playlistet és hangolódj! 

Karácsonyi filmek

Karácsonyi történet, Télapu, Polar Express, Reszkessetek betörők, Grincs, Igazából szerelem, Holiday, Mi a manó? Tapló Télapó, vagy éppen a Die Hard – bizonybizony ezek csak a legismertebb karácsonyi filmek, amiket ha megnézel biztos megjön majd a kedved az ünnepléshez. 

fotó: unsplash.com

Karácsonyi fények

A karácsony várásá sokkal élvezetesebbé válik akkor, amikor felkerülnek a gyönyörű fények az ablakodba, a bejárati ajtóhoz, vagy éppen az éjjeli szekrényedhez. Borítsd fényárba a lakást! 

Dekorációk

Girland, fagyöngy, mini karácsonyfák, fényfűzérek, vásárolt vagy éppen DIY díszek – a lényeg, hogy vegyen körbe a karácsony.

fotó: unsplash.com

Finom ételek, italok

Omlettek reggelire, a nagymama süteményei, és persze finom forrócsokik a kedvenc kávézónkból extra szirupppal. Mert megérdemeljük! 

Havazás

Reméljük idén is lesz még pár varázslatos nap, amikor mindent belep a csodás fehér hótakaró. Ki álmodik fehér karácsonyról?

Téli ruhák

Sapka, meleg sál, és persze a csodálatos csúnya karácsonyi mintás pulcsik. Kell mást mondanunk?

fotó: unsplash.com

Karácsonyi séták

Tudjuk, hogy idén korlátozva vagyunk, de néhány séta azért belefér. Találkozhatsz egy közös sétára, a kedvenc kávézód elvitelre is kínál. De beiktathatsz sétákat, hogy megnézd, a szomszéd hogyan dekorálta a házát.  

Karácsonyi illatok

Fahéj, vanília, mézeskalács, ánizs, szegfűszeg, forralt bor illat, eloltott csillagszóró – neked mit jelent a karácsony illata?

A karácsony nem csak egy-két nap ez egy igazi szezon

A karácsony több, mint a Szenteste és a másik kettő nap. A karácsony a boldogság, a szeretet és a várakozás szezonja. Ha még nem kezdted el ünnepelni, akkor nosza! Idén tényleg van miért ünnepelni az életet! Tedd meg a magad módján!

Tags:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *