LOADING

Type to search

Élem Ez+az Főoldal Inspiráció Karácsony Rácsodálkozom

Mit rejt a számodra a 2019-es év? A horoszkópod elárulja!

Share

A csillagokban minden megvan írva, miért pont a következő évünk ne lenne? Nincs is más dolgunk, mint megnézni, milyen feladatokat és változásokat tartogat számunkra 2019.

Kos

Hála a január 21-én bekövetkező holdfogyatkozásnak 2019-ben végre megtalálhatod a belső békédet és minden felmerülő feladatot, problémát (na jó, szinte majdnem mindet), sokkal könnyebben és nyugodtabban tudsz majd kezelni. Azért ez nem is hangzik olyan rosszul!

Bika

Bizonytalanság és folyamatos változás lesz a két kulcsszó jövőre, mégpedig az  Uránusz miatt. Emiatt kapcsolataidat is bizonytalannak érezheted, de az a jó hírünk, hogy ez csak a júliusi napfogyatkozásig tart, mert utána újra helyükre kerülnek a dolgok és ekkortól minden Bika azt érzi majd, hogy az erő újra vele van. Éljen!

Ikrek

Jövőre úgy érezheted, hogy az élet rettentő gyorsan szalad és szinte semmire nincs idő. De ez semmiképpen nem tragédia, mert így lehetőséged lesz arra, hogy új stresszkezelési technikákat dolgozz ki magadnak. Egy kicsit a múlt is előtérbe kerülhet és egy új barát vagy akár egy régi szerelem is felbukkanhat az új évben.

Rák

A 2019-es év legnagyobb győztesei minden bizonnyal a Rákok lesznek. Csupa pozitív energia, pozitív változás és a teljesség érzése kísér végig az új évben, amihez a júliusi napfogyatkozás csak hozzátesz még. Egy valamire kell csupán odafigyelni: semmiképpen ne válj mohóvá és telhetetlenné!

Oroszlán

A következő évben nagyon rád fér majd a sok pihenés. Talán a kelleténél egy kicsit több stressz és nyugtalanság juthat ki, de ha ügyesen kezeled a nehéz helyzeteket, akár még az álmodat is valóra válthatod. Így már nem is olyan vészes, igaz?

Szűz

Közeledik a változás, de szerencsére ez közel sem jár majd annyi idegeskedéssel, mint a múltban. Minden lehetőséget megkaphatsz egy új kapcsolathoz, vagy akár új energiával töltheted fel a meglévőt, ez rajtad áll. Az ünnepek idején viszont nem árt odafigyelni arra, hogy ne a torkoskodásé legyen a főszerep. Csak szimplán érezd jól magad és élvezd ki az ünnep minden pillanatát. Namaste!

Mérleg

2019 lesz az az év, amikor a Mérlegek végre megoldhatják a problémáikat a régi kapcsolataikban. Ellenben nem árt majd egy kicsit körültekintőbbnek lenned – akár még iskolába jársz, akár dolgozol -, mert meggyűlhet a bajod a vezetőséggel, Ilyenkor mindig jusson eszedbe a mondás: Türelem rózsát terem!

Skorpió

Lehetnek nyomasztó és nehéz pillanatok 2019-ben a Skorpiók karrierjében és magánéletében is. Ha azonban elég nyitott vagy és nem engeded, hogy oprtimizmusod cserben hagyjon, akkor simán legyőzhetsz bármilyen akadályt.

Nyilas

Nem lesz nehéz pihenni és önmagaddal foglalkozni a következő évben. Brilliáns ötleteiddel elkápráztathatod majd a környezetedet, nem is csoda, hogy a siker állandó kísérőddé szegődhet, és még az se fogja kedvedet szegni, ha néha egy kicsit (tényleg csak egy kicsit) módosítani kell az elvárásokon.

Bak

2019 az új kapcsolatok éve lehet, de az is benne van a pakliban, hogy új energiákkal tudod majd feltölteni a meglévő kapcsolataidat. Talán egy kicsit érdemes lenne lassítani jövőre, mert te is tudod, hogy a túl gyors tempó mindig idegessé tesz, és az sem árthat, ha néha megpróbálsz uralkodni az érzelmeid felett.

Vízöntő

A legfontosabb, hogy ne tégy túl hirtelen dolgokat a következő évben, még akkor sem, ha úgy érzed, hogy csapdába kerültél és természetes szabadságvágyadtól hajtva azonnal kitörnél. Ahogy közeledik a nyár, úgy lesz minden egyre kisimultabb és sikerben, egészségben és a gazdagságban lehet részed. Ne feledkezz meg a családodról sem, élvezz ki minden együtt töltött percet!

Halak

Kedves Halak! Eljött a kibontakozás éve, és nyitottságod tálcán kínálja majd a lehetőségeket. Még ha lesznek is változások, ezzekkel együtt a 2019-es év nagyon is kellemes lesz számodra.

Mit gondoltok? Jó év lesz a következő?

Nézd meg ezt is:

Ki az, aki *tényleg* hozzád való? Ha megtaláltad el ne ereszd! (Ezt mutatja a csillagjegyed…)

 

 

Tags:
Szöllősi Tímea

Három gyermek anyukája, akinek gyermekkora óta dédelgetett álma az írás. Általános iskolás korában újságot készített saját magának, egy-két példány még mindig lapul valamelyik fiók aljában. Imádja a történelmi regényeket és a reneszánsz Angliát. Leghőbb vágya, hogy legyen még négy keze és napi 48 órája.

  • 1

You Might also Like

1 Comment

  1. Richárd 2019-11-17

    🙂

    Válasz

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *