LOADING

Type to search

Ez+az Karácsony

Elképesztően cikis sztorik a céges karácsonyi és év végi bulikról! (Reméljük nem veled történt…)

Share

Egy biztos, ha a főnököd is látja, akkor nagy a baj…

Biztos nálad is beindult már a céges karácsonyi és évzáró bulik szezonja, ám nem árt vigyázni! Ha nem szeretnéd, hogy a buli másnapján te is egy cikis sztori főszereplője legyél, akkor érdemes betartani néhány szabályt. Hoztunk egy felvidító sztoriválogatást, ami másokkal esett meg. Neked is van hasonló? Kommentálj!

Először is a legfontosabb szabály a céges karácsonyi bulikon: NE IGYÁL TÚL SOK ALKOHOLT! 

Mindig ebből erednek ugyanis másnap a problémák, így érdemes jól bevacsorázni a buli előtt, vagy magán a bulin, hogy jobban bírd a vállalati köszöntők után kézhez kapott pezsgőmennyiséget. Csak annyi alkoholt fogyassz, amitől nem leszel ciki, kínos, vagy éppen csúnyán spicces. Nincs is kiábrándítóbb a folyosón másnap összefutni azzal a kollégával, akit félrelöktél a wc-nél, mert éppen elkapott a hányinger… Vagy akivel közelebbi viszonyba kerültél egy forró tánc alkalmával…

Jöjjön most pár kijózanító sztori mások céges karácsonyáról, amiből sokat lehet tanulni!

Figyelj oda a táncra!

“Emlékszem az előző karácsonyi bulin a cég titkárnője és egy férfi alkalmazott annyira cikis táncot nyomott a C+C Music Factory hiphop dalára, hogy olyan volt mint egy vonatszerencsétlenség. Senki sem akart odanézni, mert annyira szörnyű volt, még is mindenki bámulta őket. Jaj.” 

Csínján az erotikus tánccal

“Egy gyógyfürdőben dolgoztam, és egy munkatársam a buli hevében elkezdett sztriptíz táncot nyomni egy másiknak. Még azt is megtudtuk, hogy tanga van rajta… Ráadásul a táncot a pasija is végignézte, aki szintén ott dolgozott. Nagyon ciki volt.” 

Ne vigyél haza a kajából!

“Egy munkatárs egy táska Tupperware-vel jött a karácsonyi bulira, hogy össze tudja csomagolni az összes maradékot, hogy hazavigye a családjának. Csak néztünk, amikor láttuk a buli végén az akcióját.” 

A legfurcsább vendégek

“Egy utazási irodánál dolgoztam, ahol az év végi bulin egyszercsak behoztak egy csomó élő pingvint! PINGVINT! Nem tudtuk hová tenni, hogy miért jelentek meg a buli csúcspontján az állatok, akik csak ott álldogáltak. Undorítónak tartottuk, hogy a bevétel jó nagy részét erre a felesleges dologra fordították. Azóta nem tudunk napirendre térni a pingvinek felett.” 

Amikor elreppen

“Egy nagyon magas színvonalú művészeti galériában dolgozom, és a a munkatársaim nagyon kifinomultak voltak. Tavaly a céges évzáró egy előkelő étteremben volt egy csomó finom kajával. Volt a szarvasgomba, gomba-rizottó, a kacsa pástétom. Nem gyakran eszem ilyen deluxe ételeket ingyen, így nagyon sokat ettem, és utána sokat táncoltam, majd véletlenül kijött belőlem egy hangos szellentés. Egy pár táncolt még rajtam kívül a parketten, mindenki hallotta a pukit. Az én fejem égett, ráadásul mindenki érezte hála az elfogyasztott gombáknak… “

A buli, ami munkába torkollott

“Csak hat alkalmazottal dolgoztam együtt egy szendvicsboltban, amikor a tulajdonos mindannyiunkat meghívott egy hivatalos ünnepi partyra a házában. Nem vettem észre, amíg meg nem jelentem – az egyetlen divatos öltözetemben -, hogy itt az az elvárás, hogy dolgozzak, hiszen a főnök egy partit adott a barátainak, és a családjának, nem pedig nekünk.” 

Amikor a junior az asztal alá issza magát

“Közönségigazgató vagyok, és minden évben sok ügyfelem meghív az év végi ünnepi vacsorákra, hogy köszönetet mondjak az év során végzett kemény munkámért. Tavaly az egyik legkedvesebb márkám meghívott egy szuper díszes, fehér vásznas vacsorára, és én elvittem a junior asszisztensemet, mert szerves részét képezte sikeremnek ezzel a különleges ügyféllel. Ez volt a legnagyobb hiba. A junior annyira részegre itta magát az ingyen piától, hogy kitaccsolt az asztalra, majd aláesett. Következő évben csak délutáni vacsorára hívtak meg minket, és csak jegesteát szolgáltak fel.” 

Amikor előkerül a vicces cigi

“Van egy öregedő hippi kollégám, aki ha sokat iszik, mindig azt kérdezgeti az emberektől, hogy ki hozott füvet. Amikor egy ilyen hangos kérdését az igazgató tanács tagjainak intézte nem néztek rá jó szemmel. ” 

Amikor az ügyelet a vége a bulinak

“A főnökök születésnapját ünnepeltük egy külső helyszínen, és igazán őrültre sikeredett. A főnököm a székek tetején táncolt, és ez addig volt vicces, amíg le nem esett és el nem törte a vállát.” 

Amikor a buli hevében kigyullad a kanapé

“Éppen beszélgettem valakivel cigarettával a kezemben, és nagyon mutogattam valamit. Egy ponton a cigarettám parázsa beesett a kanapé mögé, de nem vettem észre. Persze amikor befejeztem a cigizést láttam hogy valami füstöl mögöttem. A parázs felgyújtotta a kanapét, úgyhogy szaladtunk eloltani a tüzet. És még nekem köszönték meg, hogy szóltam, hogy ég valami, közben pedig én okoztam…” 

forrás

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *