LOADING

Type to search

Ez+az Karácsony

Ezekkel lepd meg a kávérajongó barátaidat karácsonykor!

Share

Biztos, hogy neked is van legalább egy olyan ember az életedben, aki megszállottan imádja a kávét. Vagy épp te vagy az? 

Aki napi 2-3 csészével biztos, hogy megiszik a fekete nedűből, aki igazi kávésznob, és aki nem ad alább a minőségből, és ért is a kávék különböző fajtáihoz. Ha van ilyen barátod, akkor lépj egy kicsit túl a szemes kávén, ajánlunk pár szintén kávés cuccot, amivel nem lősz mellé! 

A legmacsósabb bögre, amit csak vehetsz!

Az African Spa nem csak férfi kozmetikumokat készít, idén karácsonykor egy nagyon menő kiegészítővel is előrukkoltak!

Magister Products Moccame habkrém

Ez a különleges habkrém a kávéimádók nélkülözhetetlen életeleme, hiszen a csodás kakaóval gazdagított ínycsiklandó kávékülönlegességet most egy testápolóba zárta a Magister products márka.  Ez a kivételes textúrájú feszesítő habkrém segít a bőr tónusának javításában, felveszi a harcot a narancsbőrrel és a striákkal, ráadásul gyorsan beszívódik, és a száraz bőr legjobb ellenszere, ami télen különösen jól jön.

HerbArting kávés arclemosó

Ez a kávés arclemosó finom mandulaolajból, minőségi sheavajból, E-vitaminból és bőrpuhító panthenolból áll, így a radírozó kávészemcsékkel együtt csodássá varázsolják a használójának arcát. A kávészemcsék gyengéden radíroznak, így bármikor bevethetők (akár reggel, akár este) az arcbőrünk pedig meghálálja a koffeindús tiszítást.

KeepCup hordozható kávétartó

Egy kávérajongó naponta elég sok kávét meg tud inni, akár utazás közben is, így a legjobb ajándék lehet ez a KeepCup pohár & shaker, amibe 227 mililiter kávé fér bele, és bármikor újratölthető egy gyors öblítés után, így nincs környezetszennyezés, csak a finom kávé élvezete a saját kis hordozónkban. Nincs is jobb ennél!

Kávészemes nyaklánc

Awwww! Ehhez nincs sok hozzáfűzni valónk. Ha van ismerősöd, aki odáig van a szemes kávéért, akkor ajándékozz neki ilyen nyakláncot!

Kávés fémtábla

Tökéletes dekoráció egy kávérajongó konyhájában, vagy szobájába. A cuki és felvidító feliratról biztos, hogy eszébe jutsz majd a megajándékozottnak és nincs ennél jobb!

Joe Frex kulcstartó

Van egy barista ismerősöd, aki imádja a szakmáját? Akkor lepd be a baristák emblematikus jelképével, azaz a szűrőtartóval és a tamperrel.

Van gyertyarajongó ismerősöd is? Akkor ezket ajánljuk:

Íme a legjobb illatgyertyák, amelyekkel körülvesz majd az ünnep illata

Tags:

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *